Ik ben Amel van Reenen en samen met mijn man, zoontje en puberende bonusdochter woon ik in Zeist. Binnen ons gezin staat humor centraal en genieten we geregeld van heerlijke barbecues in de tuin. We zijn graag bezig, maar kunnen ook prima op de bank een film kijken. Daarnaast kan ik mijzelf compleet verliezen in een goed boek en ben ik dol op koken en uit eten gaan.
Wat is mijn talent?
Mijn talent is dat ik mij goed kan inleven in de ander en situaties van meerdere kanten bekijk. Zo krijg ik een compleet beeld van wie jij bent en wat jou écht happy maakt.

Wat kan je van mij verwachten? 
Een directe communicatie met een goede portie humor! Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden, waar word jij blij van?

Waarom werk ik bij Dag1?
Omdat het werkplezier hier hoog in het vaandel staat en de kandidaat op nummer 1 staat. Daar hecht ik veel waarde aan als persoon. Daarbij krijg ik hier volop de kans mijzelf te ontwikkelen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. En hoe leuk is het dat ik in mijn rol als Recruiter elke dag nieuwe mensen ontmoet? Dat vind ik echt heel leuk en haal ik veel energie uit!

MIJN GEGEVENS

Amel van Reenen
Recruiter
amel.vanreenen@dag1.nl
06 27 05 12 05

Ik ben