Hoi, ik ben Anne! Na het afronden van mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie in Amsterdam ben ik aan de slag gegaan bij Dag1 als Recruiter. Op dit moment woon ik in ‘s-Hertogenbosch, maar ik ben opgegroeid in een klein pittoresk dorpje in Noord-Holland. In mijn vrije tijd houd ik ervan om een goed boek te lezen of mijzelf in het zweet te werken in de sportschool. Ook kan je mij geregeld vinden in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, waar ik graag tijd doorbreng met mijn vrienden en familie.

Waar ik mijn voldoening uit haal in mijn werk? De oprechte en eerlijke gesprekken die ik mag voeren met verschillende mensen, om men op deze manier iets voor iemand te kunnen betekenen. Menselijk gedrag vind ik ontzettend interessant en bestudeer ik graag, op deze manier probeer ik de beste match te maken tussen een persoon en een openstaande vacature.

Wat is mijn talent?
Als persoon ben ik erg onderzoekend ingesteld, waardoor ik vaak eerst even nadenk over een situatie voordat ik over ga op actie.

Wat kan je van mij verwachten?
Je kunt van mij verwachten dat ik je serieus neem en oprecht geïnteresseerd ben in wat jou als persoon drijft. Ik vind het belangrijk om jou als persoon te leren kennen, dit doe ik door jou eerlijke en soms lastige vragen te stellen.

Waarom werk ik bij Dag1?
Ik werk bij Dag1 omdat ik hier de kans krijg om écht de tijd te nemen voor een kandidaat, waardoor ik kandidaten goed leer kennen en een band met hen kan opbouwen. Ook vind ik het fijn dat ik binnen Dag1 mijn eigen vacatures en klanten beheer, dit zorgt ervoor dat ik veel eigen verantwoordelijkheid krijg en onder begeleiding mijn eigen week kan indelen. Vanaf mijn eerste contact met Dag1 ben enthousiast over de open sfeer die er hangt binnen de organisatie. Ik heb het gevoel dat ik mezelf kan zijn op mijn werk, waardoor ik iedere dag met plezier naar kantoor reis.

Ik ben