Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik leer jou graag beter kennen, maar ik vind het ook belangrijk dat jij mij leert kennen. Mijn familieleden zullen mij waarschijnlijk als spontaan beschrijven, terwijl mijn oude klasgenoten mij als perfectionistisch zullen omschrijven. Persoonlijk beschrijf ik mezelf liever als een leergierige, ambitieuze en voornamelijk gezellige millennial met een passie voor reizen. Deze passie is voornamelijk tot stand gekomen tijdens mijn opleiding Tourism Management aan de Saxion Hospitality Business School. Daarnaast bezoek ik graag concerten en kijk ik net als elke andere millennial graag Netflix, Outlander is nog steeds by far mijn favoriete serie. Heb jij nog aanbevelingen die Outlander wellicht kunnen overtreffen? Laat het me weten!
Wat is mijn talent?
Persoonlijk vind ik dit altijd een lastige vraag. Wat is mijn talent? Ik ben goed in organiseren, opruimen en plannen en kan hier ook zeker voldoening uithalen. Alles is bij mij geordend en zelfs mijn kledingkast hangt op kleur!

Wat kan je van mij verwachten?
Hospitality is mijn tweede natuur en dat laat ik graag zien in mijn werk naar kandidaten en klanten. Ik wil jou tevreden stellen en dit probeer ik te doen door mezelf 100% in te zetten.
Ik ga voor jou aan de slag en probeer het hoogst haalbare resultaat te behalen! Je kunt dus van mij verwachten dat ik er alles aan doe om jou tevreden te stellen.

Waarom werk ik bij Dag1?
In mijn ogen staat Dag1 voor ontwikkeling en kwaliteit. Twee aspecten die goed bij mijn persoonlijkheid passen. Recent heb ik mijn studie mogen afronden, maar mijn vingers kriebelen nog steeds om meer te leren. Dag1 geeft mij deze mogelijkheid en leert mij elke dag weer nieuwe dingen. Deze informatie gebruik ik om de kwaliteit van mijn werk hoog te houden en mijn perfectionistische houding komt hierbij goed van pas! In mijn ogen pas ik daarom heel goed bij Dag1 en ben ik daarom hier werkzaam. Daarnaast is  Dag1 een ontzettend tof team met leuke, gezellige en uiteenlopende persoonlijkheden.

MIJN GEGEVENS

Arianne van Donkelaar
Recruiter
arianne.vandonkelaar@dag1.nl
06 11 66 76 99

Ik ben