Mijn naam is Armin Maletic. Ik ben 25 jaar oud en ik ga binnenkort samenwonen met mijn vriendin in Beusichem. Mijn hobby’s zijn zaalvoetbal, vissen (als het lekker weer is natuurlijk) en tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.
Wat is mijn talent?
Ik ben erg leergierig, ik sta altijd open om nieuwe dingen te ontdekken en leren. Ik vind dat je altijd beter kunt en dat er altijd iets te leren is.
Verder ben ik heel erg positief ingesteld en probeer ik altijd in elke situatie optimistisch te zijn. Zo leer ik snel van mijn fouten en ga ik snel door met de juiste aanpak in plaats van te blijven hangen in een negatieve sfeer. Daarnaast ben ik erg behulpzaam, sociaal en sta ik altijd open om hulp aan te bieden aan de mensen om mij heen. Ik zal altijd mijn best doen om iemand zo goed mogelijk te helpen, of het nou vrienden, familie, collega’s of onbekenden zijn.

Wat kan je van mij verwachten?
Bovengenoemde eigenschappen, maar ook een hele gezellige collega en gesprekspartner. Ik sta altijd open voor een praatje, het liefst over voetbal, maar kan natuurlijk ook over andere onderwerpen. Op werkgebied kan je verwachten dat ik altijd mijn best doe, alles van mezelf geef en opensta voor feedback. Ik denk graag met je mee om de best mogelijke uitkomst te behalen.

Waarom werk ik bij Dag1?
Na een aantal jaar als Recruiter gewerkt te hebben, werd het tijd om een nieuwe stap in mijn carrière aan te gaan. De kans om accountmanager te worden kreeg ik hier bij Dag1 en die heb ik natuurlijk meteen geaccepteerd. Bij Dag1 kan ik mijzelf zijn, door de werkzaamheden en gezellige collega’s ga ik met plezier naar mijn werk.

MIJN GEGEVENS

Armin Maletic
Accountmanager
armin.maletic@dag1.nl
06 10 02 05 95

Ik ben