Hè, je bent er! Leuk. Voordat je verder leest over wie ik ben, waar ik blij van word en waarom ik zo enthousiast elke ochtend mijn autootje instap op weg naar Dag1, wil ik je eerst bedanken. Er is een reden waarom jij op mijn pagina bent belandt, die reden kan van alles zijn! Waarschijnlijk hebben wij een connectie omdat jij onze fantastische website bouwt, jij mij altijd super goede support levert als ik weer eens bel met een vraag over Carerix of de slechte wifi-verbinding, jij kantoorartikelen aan ons levert, jij superieure catering verzorgt voor één van de Dag1 feestjes of wij op het punt staan om samen mooie andere dingen te realiseren voor Dag1. Jij brengt hoe dan ook een belangrijke waarde mee voor mij en voor Dag1, waarvoor mijn dank 😊

Je leest het al! Alles wat zich in, rond en om het kantoor begeeft bekommer ik mij héél graag om. In mijn rol als Officemanager probeer ik het voor al mijn collega’s zo gemakkelijk mogelijk te maken. Samen met mijn lieftallige collega Sabrine, waarmee ik samen de backoffice bekleed, fungeer ik als vraagbaak en regeltante voor Dag1. Van koffie tot aan het printpapier, van social media tot aan het bestellen van headsets, van systeembeheer tot aan het organiseren van een super tof en groot klantevenement ter ere van het 5-jarige bestaan van Dag1. Wat een gave functie, vind je niet? Het is zo divers en zo breed, geen één dag is hetzelfde. Dat is wat mijn werk bij Dag1 zo leuk maakt! Geen to-do lijst is voor mij te lang, waardoor elke dag nét te kort is! Kicken.

Als ik niet aan het werk ben, probeer ik alles uit het leven te halen! Dit resulteert in het spontaan een gitaar kopen en op gitaarles gaan, tot aan het volgen van kickboks lessen. Een lekker wijntje met vriendinnen ontbreekt daar natuurlijk niet in!

Wat is mijn talent?
Ik ben een geboren perfectionist! Ik was nog geen paar maanden oud en ik wist al precies hoé ik iets wilde. Daarnaast kan ik heel goed luisteren en ben ik een goede (vertrouwelijke) gesprekspartner.

Wat kan je van mij verwachten? 
Triiiiiiing: Goedemiddag, Dag1 met Babs! Ik neem je met een grote glimlach op en zorg dat je op de beste manier geholpen wordt.

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 en ik zijn meant to be! Klinkt misschien een beetje vreemd, dat is het ook! Een jaar voordat ik startte bij Dag1 ben ik al eerder in contact gekomen met Ingrid de Graaf, de directeur van Dag1. Ik was uitgenodigd voor een wervingsavond, waarbij Dag1 zocht naar trainee recruiters voor haarzelf. Na deze avond mocht ik op tweede gesprek komen. Hmm.. recruiter worden? Het uit mijn comfortzone stappen hield mij nog een beetje tegen, maar het leek mij bovenal supertof. Verkeershinder op de weg hield deze Dag1-eindbestemming nog even bij mij vandaan. Précies één jaar later kwam ik de vacature van Officemanager binnen Dag1 tegen. Dit kan ik, ik ga solliciteren en het was raak! Dag1 is een super, super, super bedrijf! De open sfeer, de uitdaging, de fijne collega’s en de enorme grote ruimte voor persoonlijke ontwikkeling laat mij elke dag enthousiast in mijn autootje stappen op weg naar mijn droombaan!

MIJN GEGEVENS

Babs van Voorn
Operationeel Manager
babs.vanvoorn@dag1.nl
06 27 45 05 32

Ik ben