Mijn naam is Bibia van Dorp en ik ben de jongste van de club! Ik heb de opleiding luchtvaartdienstverlener gevolgd op het Airport College in Amsterdam. In deze branche miste ik de regelmaat en ging op zoek naar een andere baan binnen de dienstverlening. Door wat goede gesprekken met vrienden en te kijken naar waar ik energie uit haal, kwam ik in de recruitmentwereld terecht. Daar vond ik mijn nieuwe uitdaging bij Dag1! Vrienden zullen mij omschrijven als een echt gezelligheidspersoon. In mijn vrije tijd breng ik dan ook veel tijd met hen door. Een avondje naar de film, een borrel of een festival, daar haal ik mijn plezier uit! Daarbuiten ben ik erg sportief en ga ik graag naar de sportschool of een rondje hardlopen.
Wat is mijn talent?
Ik ben een dame met een vlotte babbel en maak makkelijk contact. Deze vaardigheden kan ik goed inzetten tijdens mijn werk bij Dag1. Ik probeer mensen op hun gemak te stellen om zo een fijne sfeer te creƫren. Ik vind het belangrijk om een doel voor ogen te hebben en daarnaar te streven. Dit geeft mij motivatie in mijn werk!

Wat kan je van mij verwachten?
Als mens ben ik eerlijk en oprecht, dit mag je ook van mij verwachten in onze samenwerking. Ik wil graag samen kijken waar je echt gelukkig van wordt en zo op zoek gaan naar jouw perfecte baan.

Waarom werk ik bij Dag1?
Ik werk bij Dag1 omdat ik mij heel goed kan vinden in de werkwijze. Dag1 staat voor het persoonlijk leren kennen van kandidaten en om vanuit daar een match te maken. Want wij geloven dat als je plezier hebt in je werk, het een baan is voor de langer termijn.

MIJN GEGEVENS

Bibia van Dorp
Junior Recruiter
bibia.vandorp@dag1.nl
06 15 50 07 72

Ik ben