Mijn naam is Chantal, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn man Shane en kinderen Luca & Ivy in Haarzuilens.
Dit is een klein dorpje vlakbij Utrecht met een heel groot kasteel genaamd de Haar. Een jaar geleden was ik heel erg opzoek naar wat maakt mij gelukkig in een nieuwe baan? Ik heb gewerkt als Office Manager en op de afdeling reserveringen van een groot hotel, hier veel ervaring in opgedaan maar altijd het gevoel gehad, er mist ‘iets’ ? Maar wat? Toen werd ik benaderd voor de functie recruiter. Ik dacht gelijk leuk! Maar wat doe je nou eigenlijk als recruiter? Ik ben gelijk een dag mee gaan lopen en had direct het gevoel dit is het, dit is het gene wat ik miste! De combinatie van gesprekken voeren, de persoon achter het cv leren kennen en het contact met de opdrachtgever daar haal ik energie uit!
Wat is mijn talent?
De klik maken met de kandidaat en opdrachtgever is mijn kracht! Hierin ben ik niet bang om mijn grenzen te verleggen om zo de juiste match te krijgen.

Wat kan je van mij verwachten?
Een open en eerlijk gesprek waarin wij gaan kijken wat jij belangrijk vindt, vanuit daar gaan we kijken wat er bij jou past. Mocht het niet direct lukken, dan laat ik je niet in de steek. Ik blijf voor je opzoek gaan naar de juiste match.

Waarom werk ik bij Dag1?
Tijdens mijn sollicitatieprocedure bij Dag1 merkte ik gelijk een verschil. Wat een warm welkom! Voor mij was de keuze dan ook snel gemaakt ik wil bij Dag1 werken!

MIJN GEGEVENS

Chantal Verhoef
Recruiter
chantal.verhoef@dag1.nl
06 31 00 12 48

Ik ben