Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke pagina. Mijn naam is Charmaine Alderhout en ik ben Recruiter bij Dag1. Vóór Dag1 ben ik altijd werkzaam geweest in de uiterlijke verzorgingsbranche. Na ruim 6 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en toen kwam Dag1 op mijn pad. Op het eerste gezicht 2 totaal verschillende soorten rollen, maar beide bevatten het element waar ik blij van word: mensen helpen en het achterhalen van hun wensen. Ik werk bij Dag1 met veel plezier als Recruiter, Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd creatief bezig met mijn eigen YouTube kanaal. Het bedenken van video content en het bewerken van de video’s die ik maak, is iets wat ik met veel plezier doe.
Wat is mijn talent?
Een van mijn talenten is mijn enthousiasme. Door mijn enthousiasme zie ik overal een nieuwe uitdaging in. Wat die uitdaging is binnen mijn werk? Jou aan een nieuwe toffe baan helpen!

Wat kan je van mij verwachten?
Tijdens ons gesprek vindt ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en durft te delen waar jij naar zoekt,Ik ben doelgericht en creatief. Hierdoor zal ik doorgaan totdat ik de juiste toffe baan voor je heb gevonden.

Waarom werk ik bij Dag1?
Na 6 jaar in de uiterlijke verzorging vond ik het best spannend om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De overtuigingskracht van Dag1, werken met plezier, hebben ervoor gezorgd dat dit gelijk voelde als een warm bad. Inmiddels werk ik met veel plezier bij Dag1 en krijg ik alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen, iets wat ik zelf erg belangrijk vind. Daarnaast werk ik samen met super lieve en behulpzame collega’s, die elke dag tot een feestje maken!

MIJN GEGEVENS

Charmaine Alderhout
Recruiter
charmaine.alderhout@dag1.nl
06 15 50 07 72

Ik ben