Hey, daar ben je dan! Goed dat je op mijn pagina belandt bent, want ik kan je nog zoveel meer over mezelf vertellen dan alleen mijn knuffelberen verzameling, welke natuurlijk wel erg leuk is… haha!

Nou daar gaan we dan. Ik ben in 1996 geboren in Heukelum, misschien ook wel bekend van de ‘Heukelumse Krakeling’. Een echte aanrader overigens! Ik woon sinds anderhalf jaar in Leerdam, samen met mijn vriend Richard en Lori papegaai Lorre. Een erg originele naam zoals je wel ziet 😊 Lorre is een echte prater, zo zegt hij wel eens een half uur lang achter elkaar ‘ben je mooi’ of ‘kiekeboe’. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag, voornamelijk in de natuur of in de dierentuin. Ook zoveel mogelijk op vakantie gaan is ieder jaar weer een doel. Zon, zee en strand… daar hou ik van! Verder ben ik regelmatig te vinden in de bioscoop, want daar heb ik een abonnementje lopen. Ik ben een groot fan van Disneyfilms en de Harry Potter reeks heb ik ook al oneindig vaak bekeken. Daarnaast studeer ik op dit moment nog. Ik volg de hbo-opleiding Human Resources Management en de verwachting is dat ik deze in maart 2020 ga afronden. Natuurlijk vertel ik je graag meer over mezelf onder het genot van een lekkere Latte Macchiato.

Wat is mijn talent?
Ik heb er even over na moeten denken wat nou echt mijn talent is. Sinds ik bij Dag1 ben gaan werken is het mij opgevallen dat ik erg goed ben in het schrijven van teksten, want dat doe ik hier dagelijks. Gelukkig vind ik dat ook erg leuk om te doen, dus ik kan niet wachten om een voorstelprofiel over jou te schrijven!

Wat kan je van mij verwachten?
Mijn aandacht is voor 100% op jou gericht, dat betekent dat ik er alles aan ga doen om jou te helpen aan een leuke baan. Als ik deze niet heb, zal ik daar ook heel eerlijk over zijn. Uiteraard hou ik dan nog wel steeds mijn ogen open voor je.

Waarom werk ik bij Dag1?
In februari 2018 had ik voor het eerst contact met mijn collega Martijn. De overtuiging van Dag1, werken met plezier, sprak mij enorm aan. Martijn kon mij op dat moment helaas geen functie binnen Dag1 bieden. Vrijwel een maand later ben ik gestart als Intercedent bij een groot uitzendbureau. Ik merkte dat er door de drukte niet veel aandacht werd besteed aan mijn ontwikkeling, waardoor ik na een jaar het gevoel kreeg dat ik stil stond en niet meer voldoende energie uit mijn werk haalde. Dag1 zat nog altijd in mijn hoofd en ik besloot een nieuwe blik te werpen op de website. Gelukkig stond daar de vacature van Recruiter open. Ik dacht solliciteren dan maar! En hier zit ik dan op deze enorm leuke werkplek met supergezellige collega’s. Sjoelen, darten, skateboarden… niks is te gek voor Dag1. Wat ik heb gevonden bij Dag1 is nieuwe energie en de begeleiding en ruimte om mezelf verder te ontwikkelen. En vooral, plezier! Want werken met plezier is leuker!

MIJN GEGEVENS

Cheryl van Wijk
Recruitment Consultant
cheryl.vanwijk@dag1.nl
06 31 00 12 48 

Ik ben