Hi! Mijn naam is Corine de Reus en ik ben Teamleider van het kantoor in Rotterdam. Mijn drijfveer is het altijd mezelf overstijgen op zowel privé als zakelijk vlak. Ik werk sinds 2009 binnen de uitzendbranche, waar ik verschillende functie heb gehad. Bij Dag1 ben ik begonnen als recruiter en als snel doorgegroeid naar teamleider voor Rotterdam. Ik ben, naast dat ik werk bij Dag1,  getrouwd en trotse moeder van 2 dochters. Mijn hobby’s zijn suppen, hardlopen (en dan ook echt hard) en momenteel ben ik bezig met een nieuwe sport: disq. Doordat ik altijd het beste uit mezelf wil halen ben ik ontzettend competitief en dat is precies de reden waardoor ik sta, waar ik sta.
Wat is mijn talent?
Mijn talent is dat ik overal en altijd mijn enthousiaste zelf ben. Eerlijkheid, vertrouwen en met elkaar een goede relatie opbouwen om zo onze samenwerking tot een zo hoog mogelijk niveau te tillen. En geen onderscheid makend of dit nu is met een collega, kandidaat of opdrachtgever is.

Wat kan je van mij verwachten?
Afspraak is afspraak en een open, duidelijk en helder manier van communiceren. Ik denk graag in uitdagingen en niet in problemen.

Waarom werk ik bij Dag1?
Ik werk bij Dag1 omdat ik mezelf kan zijn en anderen en mezelf kan ontwikkelen. Het samenbrengen van de perfecte match, het werken in een fijn team en dat ook binnen een organisatie waar respect voor elkaar en waar leuke, open en spontane mensen werken met plezier, dat wil toch iedereen? En dan heb ik het nog geeneens over het vieren van mijlpalen en feestjes. dat is ook een grote plus.

MIJN GEGEVENS

Corine de Reus
Teamleider
corine.dereus@dag1.nl
06 21 97 52 90

Ik ben