Mode, kunst en turnen, drie aspecten waar ik mij naast mijn werk graag mee bezighoud. Drie aspecten die ook terug te zien zijn in mijn werkervaring. Met veel plezier heb ik altijd in winkels gewerkt van verschillende modeketens en toen ik mijn horizon wilde verbreden, ben ik gaan kijken wat ik nu precies zo leuk vond in mijn werk. Nummer 1: het constant leren kennen van nieuwe mensen en het achterhalen van hun wensen. In welke functie ik dat terugzie? Juist, in mijn huidige functie als Recruiter!
Wat is mijn talent?
Het zoeken naar een nieuwe baan of een nieuwe collega is natuurlijk een uitdaging op zich, een spannende en leuke tijd. Wanneer je op gesprek bent geweest wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten wat de status is! Hier ga ik voor zorgen. Ik ben doortastend en schakel het liefst zo snel en zo gemakkelijk mogelijk. Bellen, mailen, appen, ik ben via verschillende kanalen bereikbaar en dit werkt zoals ik heb gemerkt erg efficiƫnt.

Wat kan je van mij verwachten?
Tijdens ons telefoongesprek of kennismakingsgesprek ben ik niet op zoek naar sociaal wenselijke antwoorden. Ik hou van heldere communicatie en hoor dan ook graag van jou wat je wel, maar ook wat je niet leuk vindt. Komt dit een beetje bot over? Dat geeft niet, ben ik zelf ook weleens. Op deze manier leren wij elkaar echt kennen en kan ik veel beter op zoek naar de juiste werkgever voor jou!

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 bood de kans mijzelf om te scholen van Storemanager naar Recruiter. Onze organisatie is heel gefocust op ontwikkeling van het personeel, wat ik direct interessant vond. Nu ik alweer een tijd verder ben kan ik met zekerheid zeggen dat ik goed op mijn plek zit. Niet alleen de ruimte voor ontwikkeling, maar ook de vrijheid in keuzes maken, je eigen verantwoordelijkheid hebben vanaf Dag1, tranen van het lachen tijdens de lunch, Broodje Ben op vrijdagmiddag en natuurlijk de regelmatige feestjes maken Dag1 voor mij een fijne werkgever!

MIJN GEGEVENS

Elze van der Meer
Recruitment Manager
elze.vandermeer@dag1.nl
06 15 51 71 57

Ik ben