Ik ben Elze, een commerciële, creatieve doener uit Utrecht. Ondanks dat ik al een tijd niet meer in de mode werk, blijft mijn interesse in deze branche groot. Na de vele bruiloften afgelopen jaren hangt mijn kast vol zelfgemaakte jurkjes.
Wat is mijn talent?
Sinds januari 2021 ben ik Recruitment Manager bij Dag1. Ik ben praktisch ingesteld en kan aan wensen, dromen en ambities duidelijke doelen stellen. Het team handvatten bieden om gezamenlijke en persoonlijke doelen te behalen, is wat ik tof vind.

Wat kan je van mij verwachten?
Tijdens een gesprek ben ik niet op zoek naar sociaal wenselijke of correcte antwoorden. Ik hou van heldere communicatie en hoor dan ook graag wat je wel en niet leuk vindt. Komt dit een beetje bot over? Dat geeft niet, ben ik zelf ook weleens. Op deze manier leren wij elkaar écht kennen en kan ik veel meer voor je betekenen.

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 is een organisatie vol kansen. Zie jij kansen liggen, ga er dan voor! Wij blijven ons als organisatie én als collega alsmaar ontwikkelen. Daarnaast hebben wij een top team wat elkaar helpt, motiveert en uitdaagt.

MIJN GEGEVENS

Elze van der Meer
Recruitment Manager
elze.vandermeer@dag1.nl
06 15 51 71 57

Ik ben