Wassup people, ik ben Ghino Girbaran en ik ben diegene die jou nieuwe energie mag gaan geven! Hoe? Ik mag voor jou op zoek gaan naar jouw nieuwe baan, want als het goed is ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging toch? Ja? Top, lets go! Al sinds kleine jongen ben ik actief in de vechtsport. Op dit moment ben ik richting mijn profcarrière aan het gaan, waar ik heel trots op ben! Daarnaast werk ik ook voor de Nederlandse film- en televisie industrie en ben ik een echte mensenmens. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat ik niet alleen in het veld wil staan, maar ook mensen wil begeleiden zowel in de sport als voor de camera. Ik vind het heel tof om mensen iets bij te kunnen brengen waarbij zij in eerste instantie denken, dit gaat mij nooit lukken maar dan toch samen hetgeen voor elkaar kunnen krijgen. Dat is mijn drive en dat geeft mij goede energie!
Wat is mijn talent?
Mijn talent? Ik weet niet of ik het een talent kan noemen, maar ik haal veel energie uit het helpen van mensen. Ik ga altijd voor het beste resultaat en stap nooit naar achter! Creativiteit en lef,  gooi ik er dan ook in. Oh en ik ben ook best goed in een eitje bakken en tosti’s maken.

Wat kan je van mij verwachten?
Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou! Als ik voor je aan de slag ga, wil ik oprecht weten wat jouw drive is. Waarom? Zodat ik jou het beste kan helpen om op zoek te gaan naar jouw nieuwe baan! Voor hetzelfde geld zit jij totaal niet op jouw plek en voel je je ongelukkig. Dat stukje wil ik graag bij je weg halen! Kort gezegd, ik ga voor je knokken!

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 gaf mij de nieuwe energie die ik nodig had en daar ben ik hen ontzettend dankbaar voor. We werken hier met veel plezier en iedereen helpt elkaar. Hoe kan ik als Recruiter op de juiste manier helpen? Dag1 helpt daarbij, we zijn benieuwd naar jou en niet alleen naar jouw CV en dat siert Dag1 enorm. Geloof je het niet, kom eens langs en ervaar het zelf!

MIJN GEGEVENS

Ghino Girbaran
Recruiter
ghino.girbaran@dag1.nl
06 27 05 12 05

Ik ben