Sinds 2017 ben ik werkzaam in de uitzendbranche en na een uitstapje richting corporate recruitment en learning en development, ben ik sinds juni 2023 weer terug op een vertrouwde plek: een vestiging. Enthousiast en gedreven, twee kernwoorden die op mij van toepassing zijn en mij hebben gebracht waar ik nu ben. Werken in de uitzendbranche is erg dynamisch en dat komt goed uit want stil zitten is niet een van mijn beste eigenschappen, ik ben dan ook graag bezig. Fitness, tennis, lange afstandswandelingen, uit eten, gamen, socializen, wielrennen, skaten. Ik haal veel plezier en voldoening uit het helpen van kandidaten en klanten. Een kleine greep van mijn bezigheden naast mijn werk. Ik haal veel energie en voldoening uit het helpen van kandidaten en klanten en ga ik dan ook met veel plezier graag voor je aan de slag. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!
Wat is mijn talent?
Luisteren, en dan ook echt luisteren en doorvragen! Ik heb een grote interesse in filosofie en dan vooral de Socratische gesprekstechnieken waarbij je dus echt leert luisteren naar wat iemand je vertelt. Heel handig als je met een klant of kandidaat in gesprek bent. Ik krijg vaak boven water waar iemand nou écht naar op zoek is of wat iemand nou écht wil, heel interessant!

Wat kan je van mij verwachten?
Dat ik de afspraken die ik met je maak ook nakom! Afspraak is afspraak, tenslotte. Lukt iets onverhoopt niet dan laat ik je dit op tijd weten. Daarnaast ben ik altijd eerlijk in mijn werk. Denk ik dat het lastig wordt om een geschikte kandidaat te vinden? Dan hoor je dit van mij. Denk ik dat je als kandidaat niet goed aansluit bij de functie? Ook dit geef ik eerlijk aan. Je wil tenslotte niet ergens terecht komen waar je liever niet bent!

Waarom werk ik bij Dag1?
Sinds mei 2023 is Dag1 onderdeel van ROK Groep, het bedrijf waar ik werkzaam was als corporate recruiter en learning and development specialst. Ik kreeg de kans om in Emmeloord een vestiging van Dag1 op te zetten zodat we met onze expertise op office gebied een nóg groter gedeelte van Nederland kunnen bedienen. Bij Dag1 staan we voor duidelijkheid, transparantie en kwaliteit, eigenschappen die mij op het lijf geschreven zijn!

MIJN GEGEVENS

Helga van Koppenhagen
Junior Vestigingsmanager
helga.vankoppenhagen@dag1.nl
06 82 87 17 81

Ik ben