Ik ben Ingrid de Graaf, ondertussen een leeftijd bereikt die er niet meer toe doet ūüėä Golfen is mijn hobby, werken mijn passie. Omgekeerd is beter, ik weet het‚Ķ. Als mens ben ik pragmatisch en doelgericht, hierdoor kom ik altijd tot resultaat. Dit mag je dan ook van mij verwachten in een samenwerking. Mijn valkuil? Ik sla soms stappen over in mijn communicatie, maar gezonde feedback hierop helpt mij dit te verbeteren!

Als directeur van Dag1 ben ik dagelijks bezig onze kwaliteit te verhogen, dit is niet voor niks onze kernwaarde. Natuurlijk doe ik dit samen met onze teamleiders, accountmanagers én recruiters.

Wat is mijn talent?
Mijn absolute kracht; hoofdlijnen snel van bijzaken herkennen. Mijn toegevoegde waarde; een spiegel voor collega’s, werkgevers en kandidaten en een doelgerichte gesprekspartner voor onze opdrachtgevers.

Wat kan je van mij verwachten? 
Coach, facilitator, een pragmatische procesdenker, soms een tikje bemoeizuchtig, maar zeker altijd vanuit de ondersteunende en coachende gedachte! Mijn collega‚Äôs noemen me niet voor niks ‚ÄúThe Queen of everything‚ÄĚ.

MIJN GEGEVENS

Ingrid de Graaf
Oprichter
ingrid.degraaf@dag1.nl

Ik ben