Ik ben Ingrid van den Rijen, 25 jaar oud en een Brabander in hart en nieren. Voor mijn studie ben ik vertrokken naar Maastricht, waar ik nog harder heb kunnen werken aan mijn ‘zachte G’. Helaas is die ondertussen een beetje verdwenen sinds dat ik in Utrecht woon, maar gelukkig werk ik op onze vestiging in Breda en begeef ik mij weer in een omgeving met gezellige mede Brabanders. Drie dagen in de week sta ik met veel plezier op het hockeyveld, want na een korte tennisles kwam ik er achter dat ik mij beter kan blijven focussen op het geen wat ik leuk vind én kan! Teamprestaties, resultaat behalen en met veel plezier met mensen in contact staan, kan ik zowel op het veld als in mijn werk!
Wat is mijn talent?
Ik vind het leuk om na te denken over verbeteringen. We kunnen altijd blijven leren van elkaar en door met elkaar in gesprek te gaan, wordt de samenwerking elke keer weer verstevigd. Én, iets wat je leuk vindt om te doen, resulteert vaak in een succes!

Wat kan je van mij verwachten?
Een samenwerking die bestaat uit eerlijke en directe communicatie, waardoor we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Ik maak op zijn tijd een grapje en hou het graag een beetje luchtig, we werken tenslotte allemaal met plezier toch?

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 is een organisatie die een sterke groei heeft doorgemaakt en nog steeds grote ambities heeft voor de toekomst. Ik heb de mogelijkheid gekregen om mee te groeien met de organisatie, waardoor ik altijd met veel plezier mezelf ben blijven ontwikkelen. Het is leuk om te zien dat je direct kan bijdragen aan de groei van Dag1. Heb je een idee? Dan is er ruimte om dit te gaan uitwerken. Daarnaast zorgt het hechte team ervoor dat ik met een glimlach naar kantoor ga, waar ik weet dat er altijd gezellig samen geluncht wordt, er ruimte is voor een potje tafeltennis en op zijn tijd goed geproost wordt in de kroeg.

MIJN GEGEVENS

Ingrid van den Rijen
Teamleider
ingrid.vandenrijen@dag1.nl
06 55 46 91 00

Ik ben