Ik zal je een beetje meenemen in mijn leven, zodat je een beter beeld hebt van mij en wat ik voor je kan betekenen. Ik hoop dat ik jou motiveer om ook open te zijn over jouw achtergrond en wensen, zodat ik je kan helpen in de juiste richting.

Ik ben Irene. Ik hou van sporten, lezen en lekker eten met vrienden. Diezelfde vrienden zullen mij omschrijven als enthousiast en leergierig. Ik ben easy going en vind het makkelijk om contact te maken. Dit komt doordat ik me makkelijk open stel en bepaalde natuurlijke nieuwsgierigheid uit naar andere mensen. Wanneer het mooi weer is,  ga ik graag lekker dansen op een festival of pak ik de motor om heerlijk te gaan toeren. Dan waai ik lekker uit, dit geeft mij een gevoel van vrijheid en geluk. Ik krijg hier ontzettend veel nieuwe energie van. Deze energie haal ik ook uit leuke gesprekken. Zeker wanneer dit resulteert in een perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Wat is mijn talent?
Ik denk in mogelijkheden. Vrijheid in denken geeft jezelf volop ruimte! Vandaag geef ik je graag de motivatie om kansen met beide handen te grijpen, ga ervoor! Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven, jouw carrière, jouw volgende stap! Ik wil je hier graag bij helpen, jij bepaalt welke mogelijkheden je ziet en welke keuzes je maakt. Door gedisciplineerd te werk te gaan en een positieve instelling,  komen wij samen uit bij jouw nieuwe uitdaging.

Wat kan je van mij verwachten?
Ik ben daadkrachtig en enthousiast!!! Wanneer jij me meer vertelt over jouw ervaringen en ambitie op het gebied van werk, pak ik de uitdaging om jou te helpen aan een baan met beide handen aan!

Waarom werk ik bij Dag1?
Door mijn authentieke persoonlijkheid ben ik bij Dag1 volledig op mijn plek. Dag1 staat voor open en eerlijkheid, zo wordt er bij elk gesprek de tijd genomen om de kandidaat volledig te toetsen op de vacature. Aan de hand van jouw CV en de indruk die ik van je heb gekregen, kunnen we aan de slag voor jou in de zoektocht naar de perfecte baan.

MIJN GEGEVENS

Irene van Egmond
Recruiter
irene.vanegmond@dag1.nl 
06 11 06 57 77

Ik ben