Ik ben volledig tweetalig opgevoed. Ik ben half Spaans en half Nederlands, ook heb ik de helft van mijn leven in Spanje gewoond. Dit heeft mij natuurlijk gevormd tot wie ik ben. Door dat ik twee verschillende culturen heb meegemaakt kan ik mijzelf sneller in mensen verplaatsen en dat is natuurlijk superbelangrijk als recruiter. Ik luister goed en kijk graag ook samen naar waar de behoefte ligt. Ik ben een heel ambitieus persoon. Doelen stellen en ervoor gaan doe ik graag.
Wat is mijn talent?
Doordat ik meerdere opleidingen heb gevolgd op het gebied van communicatie heb ik een analytische kijk gekregen. Goed luisteren en doorvragen is een van mijn specialiteiten.

Wat kan je van mij verwachten? 
Transparantie en eerlijkheid. Ik krijg een enorme voldoening als ik andere mensen blij maak! Ik wil zo persoonlijk mogelijk met je in gesprek gaan zodat wij er beiden achter komen wat de perfecte match voor je is.

Waarom werk ik bij Dag1?
Toen ik voor het eerst bij Dag1 binnenkwam werd ik gelijk met open armen ontvangen. De sfeer is hier uniek. Er wordt gekeken naar wie je daadwerkelijk bent. Bij Dag1 staat ontwikkeling centraal, zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Elke dag ga ik met een glimlach naar mijn werk!

MIJN GEGEVENS

Jesse García
Recruiter
jesse.garcia@dag1.nl
06 11 17 09 77

Ik ben