Hi, ik ben Jessica van den Enden. Welkom op mijn digitale visitekaartje! Leuk dat je nieuwsgierig bent naar mij en ik vertel je graag wie ik ben. Maar eigenlijk ben ik het meest nieuwsgierig naar jou en waar je naar op zoek bent. Ik kom heel graag met je in contact om hierachter te komen en daarin wat voor je te betekenen. Schroom daarom niet om contact met mij op te nemen!
Wat is mijn talent?
Mijn enthousiasme! Ik kom graag en makkelijk in contact met mensen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wie jij bent en waar je naar op zoek bent. Hier heb ik veel plezier van, helemaal als ik de match voor je kan maken!

Wat kan je van mij verwachten?
Na een beginnend contact, plannen wij een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek gaan wij verder praten over wie je bent, wat je kan en wil. Daarbij verlies ik niet uit oog hoe jij als persoon bent en wat voor functie/organisatie bij jou past. Jij bent ons visitekaartje en ik vind het belangrijk dat jij jouw droombaan vindt die past bij jouw wensen. Vervolgens verbind ik je aan de organisatie waarvan ik denk dat zij goed bij jou past en/of waar jij graag aan de slag wil, zodat jij een stap kunt maken in jouw carrière. Wil jij die droombaan? Mail mij via jessica.vandenenden@dag1.nl!

Waarom werk ik bij Dag1?
Ondertussen loop ik al een tijdje mee in het leuke recruitmentvak en was op zoek naar een bedrijf die het net even anders doet. Na het eerste gesprek met Dag1, wist ik meteen dat ik voor deze mooie club wilde werken! De betrokkenheid, openheid, denken in mogelijkheden, verder kijken en echt naar jou als persoon kijken, dat is wat Dag1 doet en ik ben blij daar deel vanuit te maken, samen met het leuke team collega’s!

MIJN GEGEVENS

Jessica van den Enden
Senior Recruitment Consultant
jessica.vandenenden@dag1.nl
06 11 42 85 12 

Ik ben