Ik ben Karlien en woon in Rotterdam met mijn vriend Tom en onze mini jungle. Na mijn studie Visual Art and Design Management, waar ik mijn creativiteit kwijt kon, ben ik gaan werken als Buitendienstmedewerker Faillissementen bij UWV. Ik wil met mensen werken en met ze meedenken. Na dit avontuur ben ik daarom gaan werken bij Dag1 om een meer positieve insteek aan mijn werk te geven.
Wat is mijn talent?
Ik ben iemand die het fijn vind om voor mensen klaar te staan. Heb je vragen of wil je gewoon even kletsen? Bel me en ik ben graag een luisterend oor en denk met je mee. Ook houd ik van nieuwe dingen maken. Ik ben degene die vooraan staat als er ideeën aangedragen mogen worden, er geklust moet worden of iemand in de schmink moet worden gezet voor een feest. Ook ben ik dol op planten en altijd op zoek naar een nieuwe aanwinst voor mijn huis.

Wat kan je van mij verwachten? 
Ik ben iemand die eerlijk en direct is. Ik zeg waar het op staat, maar houd hierbij rekening met de ander. Wanneer je me nodig hebt ben ik er en zal ik er alles aan doen om je te helpen.

Waarom werk ik bij Dag1?
Bij Dag1 heerst een gevoel van saamhorigheid, wij zijn er voor onze klanten en kandidaten! Met z’n allen ervoor zorgen dat we alles uit ons werk halen, overleggen, samenwerken en vooral veel plezier hebben. De focus ligt op jezelf ontwikkelen en te leren van anderen. Hierdoor blijf je alert en raak je nooit uitgekeken op je werk.

MIJN GEGEVENS

Karlien Hilbink
Recruiter
karlien.hilbink@dag1.nl
06 31 00 12 48

Ik ben