Ik ben Kathlynn Visser en ik heb de opleiding Directie Secretaresse gestudeerd. Ik merkte al snel dat dit vak niet voor mij weggelegd was, maar heb de opleiding toch met vlag en wimpel afgerond. Na mijn opleiding dacht ik: Wat nu? Toen besloot ik dat ik meer van de wereld en de verschillende culturen wilde zien. Ik heb 3 maanden in Colombia gewoond en vervolgens 1,5 jaar in Bonaire. Hier heb ik echt de tijd gehad om na te denken. Wat zoek ik in een baan en waar word ik blij van? Toen kwam ik de functie van Junior Recruiter bij Dag1 tegen. Dit sprak mij direct aan! Waarom? Het contact met mensen en écht het verschil kunnen maken in hun leven. Want een baan waar je elke dag met plezier naar toe gaat, wie wil dat nou niet?
Wat is mijn talent?
Tijdens mijn tijd in Bonaire heb ik een service gerichte functie gehad. Hier heb ik geleerd te anticiperen op verschillende situaties. Een uitdaging ga ik nooit uit de weg!

Wat kan je van mij verwachten? 
Ik ben betrokken en bied je een luisterend oor. Hoe kan ik jou helpen met het vinden van de baan waar jij gelukkig van wordt en blijft? Ik ga voor je aan de slag met een positieve en frisse blik.

Waarom werk ik bij Dag1?
Vanaf het moment dat ik bij Dag1 binnen liep wist ik het meteen; hier wil ik werken! Wat een leuk bedrijf. Er heerst een goede sfeer en de manier van werken bevalt mij heel erg goed. De betrokkenheid met zowel de klant als de kandidaat is uniek. Zij doen er alles aan om de perfecte match te vinden.

MIJN GEGEVENS

Kathlynn Visser
Junior Recruiter
kathlynn.visser@dag1.nl
06 11 39 88 11

Ik ben