Een warm welkom voor jou op mijn persoonlijke pagina. Graag neem ik jou mee in mijn verhaal. Eerst zal ik een korte introductie geven over mijzelf. Ik ben Katiuscia Azzaro en mijn voornaam is oorspronkelijk een Russische raket en mijn achternaam een lekker luchtje. Zo heb ik bij binnenkomst altijd wat te vertellen over mij naam en blijft dat lekker origineel. Ik ben half Italiaans en half Nederlands, dus het temperament zit er aardig in en past daarom mijn naam misschien wel om die reden goed bij mij. Tijdens mijn studie Commerciƫle Economie ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de horeca. Het is altijd mijn passie geweest om de juiste service te verlenen. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als Junior Accountmanager Binnendienst en doorgegroeid naar trainer. De passie om mensen te helpen en de ultieme service te verlenen blijft toch wel door mijn bloed heen stromen. Mijn allergrootste hobby is voetbal en dit heb ik vroeger veelvuldig zelf gedaan. Maar nu ga ik alleen nog naar alle thuis -en uitwedstrijden om te kijken. Vorig jaar ben ik voor het eerst moeder geworden van mijn zoontje Thiago en ik ben super trots op hem.
Wat is mijn talent?
Omdat ik altijd in een service verlenende functie heb gewerkt, is mijn doel om zowel kandidaten als klanten goed op weg te helpen. Wil je ook echt inspelen op de behoefte van beide doelgroepen, dan heb je een goed luisterend oor nodig. Deze kan ik bieden en zo maak ik de perfecte match tussen de kandidaat en de opdrachtgever.

Waarom werk ik bij Dag1?
Tijdens mijn zwangerschapsverlof kwam ik erachter dat ik toch graag iets anders wilde gaan doen, maar wat dan was de vraag? Ik sta graag met mensen in contact en ik wil ze helpen, wat past daar dan bij als functie? Toen kwam Dag1 op mijn pad voor een andere functie, maar raakte wij in gesprek over de functie als Recruiter. Daar ben ik over na gaan denken en vond dat eigenlijk wel heel goed bij mij passen. Ik help graag mensen en hoe mooi is het om kandidaten aan een nieuwe baan te helpen. Dat vind ik ook zo mooi aan Dag1. Zij kijken altijd naar de persoon in combinatie met het CV en maken de perfecte match voor de opdrachtgevers. Daar wil ik graag mijn steentje in bijdragen.

MIJN GEGEVENS

Katiuscia Azzaro
Senior Recruitment Consultant
katiuscia.azzaro@dag1.nl
06 11 17 09 77

Ik ben