Allereerst wil ik je van harte welkom heten op mijn persoonlijke pagina. Ik stel mijzelf graag aan je voor! Dit doe ik aan de hand van mijn levensmotto. “Het is niet de kunst te veroveren, maar te behouden wat je hebt!” Dit is hoe ik in het leven sta, zowel privé als zakelijk. Ik ben altijd bezig met nieuwe uitdagingen en ontdekken. Het leven is veel te kort om stil te zitten, niet waar? Ik ben erg sociaal, een lolbroek en behulpzaam. Dit is ook hoe mijn vrienden mij omschrijven. Mijn familie is erg belangrijk voor mij, dit maakt mij een familiemens. Ik doe dan ook graag leuke dingen met hen.

Reizen is mijn passie! De verschillende culturen geven mij nieuwe inzichten. Dit helpt mij mijn visie te verbreden. Wat ik ook graag doe is, fotograferen! Ik observeer, ga op zoek naar het échte verhaal en leg daarmee mooie emoties vast. Een bijdragen leveren aan de maatschappij vind ik ook erg belangrijk. Daarom zet ik mijzelf graag in voor vrijwilligerswerk, dat doe ik voor veel verschillende doelen.

Wat is mijn talent?
Talent is binnen Dag1 ontzettend belangrijk. Wat is mijn talent? Dat vond ik eerst best lastig om vast te stellen. Door het talentgesprek dat ik bij Dag1 heb gevoerd, ben ik erachter gekomen dat ik een heel groot onderzoekend vermogen heb. Door jouw eigen talent te begrijpen, ben je in staat de dingen die je goed doet, nóg beter te doen. Daar ligt mijn focus. Wat is jouw talent? Ik ga graag samen op zoek naar jouw talent! Laat rechts op deze pagina een berichtje achter, dan bel ik je!

Wat kan je van mij verwachten?
Meedenken! Ik vind het belangrijk om samen te werken aan een gezamenlijk doel. Ik denk graag met je mee over jouw organisatie-doelstellingen en word dan ook graag een sparringspartner. In de afgelopen jaren heb ik met veel bedrijven mogen meedenken over duurzame inzetbaarheid. Dit is een thema dat vandaag de dag steeds belangrijker is geworden. Het verweven van duurzame inzetbaarheid in het DNA van jouw organisatie, daar help ik je graag bij! Hoe houd je jouw personeel intrinsiek gemotiveerd? Dat is de eerste vraag die ik je zal stellen. Kan jij hem al beantwoorden?

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 is een organisatie die mij aanspreekt, omdat zij personeel heel belangrijk vindt! Tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek hebben zij mij al een spiegel voorgehouden, waar ik onwijs van heb geleerd.

De werkwijze is persoonlijk en Dag1 is oprecht geïnteresseerd in de drijfveren en motivaties van de werkzoekenden. Dit kan zelfs betekenen dat de functie waarop gesolliciteerd wordt, niet bij de persoon past. Dag1 zoekt dan heel graag verder!

Dag1 steekt veel energie en tijd in mijn ontwikkeling. Dit doen zij door frequente (talent)gesprekken, trainingen en het gezamenlijk stellen van mooie en reële persoonlijke doelen. Dit maakt mij gemotiveerd en ontzettend blij dat ik voor deze mooie club mag werken! De leuke, gezellige, geïnteresseerde collega’s en de positieve vibe maakt mijn baan bij Dag1 compleet.

MIJN GEGEVENS

Kavita Kesharie
Accountmanager
kavita.kesharie@dag1.nl
06 11 75 77 79

Ik ben