Mijn naam is Larissa Amadsalatoen en ben de Office Manager bij Dag1. Mijn rol is leuk en uitdagend, dit past mij perfect! Naast leuk werk vind ik het belangrijk om mijn vrije tijd te besteden met familie en vrienden, een leuk uitstapje met hen plannen is voor mij puur genieten.
Wat is mijn talent?
In de meest stressvolle situaties blijf ik kalm en zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Wat kan je van mij verwachten? 
Ik ben een echter doorzetter en ben altijd op zoek naar een uitdaging. Ik ben betrokken, creatief en enthousiast. Schroom dus niet en klop zeker bij mij aan wanneer nodig.

Waarom werk ik bij Dag1?
In 2018 met alle plezier mijn rol binnen Dag1 als stagiair Jr. Directiesecretaresse vervuld, na mijn stageperiode nog even bij Dag1 blijven werken. Na een tijdje toch besloten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, er was immers nog genoeg te ontdekken na het net behalen van mijn MBO-Diploma. Toen ik de kans kreeg weer terug te komen bij Dag1 heb ik geen seconde getwijfeld en heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Er is bij Dag1 interesse in wie jij bent als persoon, er is een groot vertrouwen in je kunnen en ik krijg hier echt de kans het beste uit mezelf te halen.

MIJN GEGEVENS

Larissa Amadsalatoen
Office Manager
larissa.amadsalatoen@dag1.nl
06 27 45 05 32

Ik ben