HĂ©, wat leuk dat je mijn digitale visitekaartje bezoekt! Ik ben Laura Spaan, Social Recruiter van Dag1. Voordat ik bij Dag1 begon heb ik met veel plezier in de modebranche gewerkt. Na een aantal jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik nu gevonden als Social Recruiter bij Dag1! Dit betekent niet dat de interesse en liefde voor mode is verdwenen, want daar houd ik mij nog graag in mijn vrije tijd mee bezig.
Wat is mijn talent?
Wat is mijn talent? Dat vind ik een lastige vraag om over mezelf te beantwoorden 🙂 Als ik er dan toch één moet benoemen, dan is inlevingsvermogen mijn talent. Ik houd rekening met gevoelens en behoefte van anderen en daarbij ben ik een goed luisterend oor. Dit komt goed van pas als Social Recruiter!

Wat kan je van mij verwachten?
Wat doe ik als Social Recruiter? Social Media is natuurlijk dé manier om werkzoekenden te vinden. Ik maak gebruik van verschillende kanalen om jou te vinden! Door mijn achtergrond in de modebranche, houd ik ervan om te mixen en te matchen. Dit pas ik nu toe om jou aan een leuke baan te helpen en ik stop dan ook niet totdat ik de juiste match heb gevonden!

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 heeft mij de kans gegeven om mij om te scholen van winkelmedewerker naar Social Recruiter. Ik vind het heel fijn dat Dag1 om de ontwikkeling van de persoon geeft en hier energie in wilt steken. De energie en positiviteit  die zij geven en uitstralen geeft mij een boost om het beste uit mezelf en elkaar te halen. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga en dat is toch het fijnste wat er is!

MIJN GEGEVENS

Laura Spaan
Social Recruiter
laura.spaan@dag1.nl
06 52 73 55 84

Ik ben