Hi, wat leuk dat je meer interesse hebt in wie ik ben. Ik ben Loïs Verhoef en werkzaam bij Dag1 als Social Recruiter. Voordat ik bij Dag1 terecht kwam was ik Winkelmedewerker. Hierna besloot ik toch nog een opleiding te starten en zo kwam ik bij Dag 1 terecht. Naast mijn werkzaamheden bij Dag1 houd ik ervan om leuke dingen te ondernemen met vrienden, shoppen en lekker te eten.
Wat is mijn talent?
Mijn talenten zijn leergierig & enthousiasme, deze talenten gaan erg goed samen. Hierdoor vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en daar word ik ook enthousiast van. Door mijn enthousiasme krijg ik ook plezier in mijn werk.

Wat kan je van mij verwachten?
Ik help graag de recruiters met het zoeken naar de juiste kandidaat, hierdoor ga ik met jou in gesprek en wellicht kan ik jou samen met de recruiter helpen aan een nieuwe baan. Naast het helpen van de recruiters help ik ook Babs met de Social media-accounts van Dag1, zodat jij meer te weten komt over Dag1.

Waarom werk ik bij Dag1?
Voor mijn opleiding Human Resource Management zocht ik een leerwerkplek, na een zoektocht naar de juiste werkplek kwam ik bij Dag1 terecht. Het sprak me erg aan, en ik waagde een gok om te solliciteren. Vervolgens na een superleuk, gezellig en vlot gesprek ben ik aan mijn leerwerkplek bij Dag1 begonnen.

MIJN GEGEVENS

Loïs Verhoef
Social Recruiter
lois.verhoef@dag1.nl
06 11 06 57 77

Ik ben