Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Als Recruiter ben ik natuurlijk altijd nieuwsgierig naar jou, misschien ook wel eens leuk om iets over mezelf te vertellen.

Ik ben Lyli, creatief, enthousiast en bevlogen! Door mijn achtergrond als goudsmid heb ik geleerd nog meer op de details te letten, sieraden moeten tenslotte wel écht mooi zijn! In mijn vrije tijd rijd ik paard, eet ik het liefst elke dag sushi en ben ik fan van spannende series!

Wat is mijn talent?
Je talent benoemen, stiekem toch wel lastig. Ik ben van nature iemand die niet zwart-wit denkt. Ik bekijk situaties graag van meerdere kanten waardoor ik open kan staan voor andere mogelijkheden en geen overhaaste beslissingen neem. Mijn overtuigingskracht komt in zo’n situatie goed van pas, ik creëer graag draagvlak en neem op die manier mijn omgeving mee.

Wat kan je van mij verwachten?
Doordat ik grondig te werk ga en altijd streef naar beter, kan je veel vragen van mij verwachten. In mijn communicatie ben ik helder, open en wil ik graag sámen ons doel bereiken. Een persoonlijke benadering vind ik belangrijk, daarom zorg ik voor een ontspannen sfeer waarbij ook jij lekker jezelf kan zijn.

Waarom werk ik bij Dag1?
Voordat ik bij Dag1 terecht kwam, werkte ik in een juwelierszaak. Ik merkte dat ik hier niet al mijn competenties kon benutten en was toe aan een nieuwe uitdaging. Als kandidaat voor een vacature bij Dag1 ben ik in gesprek geraakt met Martijn. Na een uitgebreide en prettige kennismaking kwam ik tot de conclusie dat de vacature waarvoor ik op gesprek kwam, niet de juiste match was.

Doordat ik de mogelijkheid kreeg om samen te onderzoeken waar mijn kracht, talenten en ontwikkeling lag, werd duidelijk dat de rol van Recruiter een match zou kunnen zijn.

Inmiddels ben ik al geruime tijd Recruiter bij Dag1 en heb ik het enorm naar mijn zin! Deze persoonlijke benadering is voor mij de reden waarom ik bij Dag1 werk. Ik denk in mogelijkheden en ga graag voor jou aan de slag!

MIJN GEGEVENS

Lyli Hartman
Recruitment Consultant
lyli.hartman@dag1.nl
06 27 33 55 45

Ik ben