Hallo en welkom op mijn stukje space op de Dag1-website. Zoals je hebt kunnen zien is mijn naam Maarten Elsendoorn, accountmanager bij Dag1. Ik ben een positieve levensgenieter die met vrouw en zoontje in een fraai Brabants vestingstadje woont. Met een leuk en druk leven probeer ik mijn tijd te verdelen tussen werk, gezin, sport, vrienden en hobby’s. Ik heb een open view op de wereld, ben nieuwsgierig en ik neem iedereen zoals ‘ie is. Hebben we eens een heel weekend vrij, dan trekken we graag naar onze stacaravan in Twente om even bij te tanken.

Wat is mijn talent?
Ik probeer me in andere mensen te verplaatsen en te achterhalen wat hen beweegt en waar ik ze mee kan helpen. Op die manier kun je makkelijker tot oplossingen komen die voor iedereen werken. Samengevat kan ik zeggen dat mijn sterkte ligt in een combinatie van inlevingsvermogen, creativiteit en de wil om iets te laten slagen. Verder ben ik heel benaderbaar en denk graag mee, gevraagd en ongevraagd.

Wat kan je van mij verwachten?
Ik ben integer, loyaal en kom mijn afspraken na. Ik geef geen sociaal wenselijke antwoorden maar vertel je eerlijk hoe het zit. Dat kan soms confronterend zijn maar ook verfrissend. Verwacht van mij dat ik niet tegenover je zit om iets te verkopen maar naast je ga zitten om je te helpen je probleem samen op te lossen. Meestal zal dat lukken en soms ook niet, maar niet voordat we het maximale geprobeerd hebben. Een goede samenwerking bestaat volgens mij trouwens alleen bij wederzijds respect. Als je dat kweekt, begrijp je elkaars standpunten en heb je net dat stukje extra kennis en drive om een project te laten slagen.

Waarom werk ik bij Dag1?
De kernwaarde van Dag1 is werken met plezier en dat hoeft soms niet binnen de gebaande paden. De durf om kwaliteit en plezier voorop te stellen en daarmee niet met de meute mee te lopen is verfrissend. Het maakt jezelf ook vrij in je hoofd. Als je de ruimte krijgt om dingen uit te proberen en te werken op een manier die echt onderscheidend is, haal je qua creativiteit en motivatie het maximale uit jezelf en dat op een heel natuurlijke manier. Dat is wat Dag1 bij mij doet en daar kunnen een hoop bedrijven van leren!


MIJN GEGEVENS

Maarten Elsendoorn
Accountmanager
maarten.elsendoorn@dag1.nl
06 25 07 60 66

Ik ben