Heel leuk je hier te ontmoeten. Je hebt mijn visitekaartje gevonden en dat is niet voor niets. Laat je mij weten wat ik voor je kan doen? Dan vertel ik je alvast iets over mijzelf! Ik woon alweer 14 jaar in Utrecht en dat bevalt erg goed. Heerlijk een stad met altijd activiteit, daarom ben ik in 2017 naar het centrum verhuisd. Dat is ook gelijk wat ik leuk vind om te doen. Ik ga veel naar buiten, zowel naar het bos met Pym (huh Pym, ja die volgt later) en Frank mijn man, als de stad in en op een terras zitten. Verder vind ik het leuk om actief bezig te zijn, vooral op het water. Kyten, windsurfen, en zeilen… heerlijk! Ik benoemde net al Pym. Pym is een hondenmix van alles (Teckel, Jack Russel, Jachthond, etc. etc.) en komt uit het asiel. Pym woont bij mij en Frank en overdag gaat hij mee naar Dag1 en heeft hij de grootste lol. Ook wij bij Dag1 hebben zo een uitje tussendoor.
Wat is mijn talent?
Ik ben gek op vrij denken en ben snel in staat om mensen en onderwerpen te verbinden! Door deze talenten ben ik in staat om anderen uit standaard denkpatronen te halen en te innoveren zowel binnen als buiten Dag1. Ik heb ook veel plezier in het maken van nieuwe contacten.

Wat kan je van mij verwachten?
Energie, daadkracht, focus, afspraken nakomen. Echt probeer het eens 😊 Verder ben ik altijd aanwezig in woord en actie met een licht dominant trekje, maar ik sta ook altijd open voor feedback. Daag mij uit, ik houd van samen winnen!

Waarom werk ik bij Dag1?
In april 2012 ben ik samen met Ingrid de Graaf Dag1 gestart. We wisten dat het anders mogelijk was, met meer passie, focus en veel meer kwaliteit. We geloofden toen en bewijzen nu dat Dag1 het recruitmentbureau van de toekomst is. Uiteraard wil ik daar nu en ook in de toekomst deel van uitmaken. Wie niet! De vrijheid om het beste te doen voor AL je klanten: kandidaten, opdrachtgevers, leveranciers, Dag1-collega’s en JEZELF. Oja vergeet ik bijna dat bij Dag1 je ontwikkeling bovenaan staat. Je kan je dus heel snel ontwikkelen. Daarom zijn we de beste recruiters van Nederland en dat merken al onze klanten.

MIJN GEGEVENS

Maartje Daamen
Oprichter
maartje.daamen@dag1.nl
06 29 07 16 31

Ik ben