Ik ben Manon van Dijk, ik kom uit Renswoude en vol enthousiasme stuur ik Dag1 aan! In mijn vrije tijd ben ik geregeld te vinden tussen de paarden of achter het fornuis! Ik ben gek op koken en vooral ook gek op gezellig dineren en genieten van een hapje en een drankje met vrienden en/of familie. Sinds 2017 ben ik actief in de recruitmentbranche en krijg ik van het werken in deze branche ontzettend veel energie.
Wat is mijn talent?
Van nature ben ik een echte verbinder. Omdat ik goed kan luisteren, samenvatten en doorvragen weet ik de kracht van medewerkers te vinden maar ook ontwikkelpunten naar boven te halen. Ik krijg ontzettend veel energie van het bouwen met een team. Een lange termijnstrategie terugvertalen naar de dagelijkse operatie en hier een team in mee krijgen vind ik fantastisch om te doen. Ik wil altijd heel graag winnen, en ooit leerde ik: winnen kun je alleen maar met winnaars. Mijn talent is dan ook om een team winnaars te bouwen, koers te bepalen en gas te geven met zijn allen zodat we daarna ook met z’n allen de successen kunnen vieren!

Wat kan je van mij verwachten?
Eerlijkheid en transparantie. Soms is het niet altijd even leuk maar ik ben ontzettend eerlijk, en geef dan ook leuke maar ook minder leuke dingen altijd eerlijk terug. Ik denk dat eerlijke feedback helpt om een betere zelfreflectie te krijgen maar ook de basis is voor een goed gesprek, wat helpt om beter te bouwen richting succes. Ik ben ontzettend open en doe mijn best zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen.

Waarom werk ik bij Dag1?
Ik heb jarenlang voor een organisatie gewerkt waar ik echt verliefd op was! Ik zat goed op mijn plek en had met mezelf afgesproken dat echt alleen wanneer mijn droombaan voorbij zou komen ik een gesprek aan zou gaan, verder was er geen aanbod wat mij kon verleiden. En dat gebeurde! Ik kreeg de kans vanuit de aandeelhouders een compleet bedrijf aan te sturen en verder te bouwen met het team. De vrijheid en het vertrouwen vanuit de aandeelhouders is enorm prettig, een ontzettend mooie kans voor mij om me nog verder te ontwikkelen en al mijn energie in te zetten om dit mooie bedrijf naar het volgende niveau te tillen! Dag1 heeft daarnaast een ontzettend mooi klantenbestand, echt een feestje om voor te werken!

MIJN GEGEVENS

Manon van Dijk
Business Manager
manon.vandijk@dag1.nl
06 43 40 89 85

Ik ben