Het advies geven met een commerciële kijk zit in mijn DNA. Opgegroeid in een ondernemersgezin ben ik altijd betrokken geweest bij de showroom van mijn ouders. Advies geven over het mooiste en meest geschikte product op het gebied van het inrichten van een woning is nog steeds een van mijn hobby’s. Daarnaast is fysieke fitheid voor mij erg belangrijk. De combinatie van hardlopen, crossfit en wandelen zorgen dat ik mijn hoofd leeg kan maken en weer goed kan opladen met positieve energie. Met het bos bijna in de achtertuin doe ik dat vooral heerlijk buiten.
Wat is mijn talent?
De opdrachtgever en/of kandidaat goed adviseren om uiteindelijk de meest optimale match te maken zie ik als grote uitdaging. Ik hou ervan om grenzen te verleggen, waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Dat maakt dat een niet voor de hand liggende keuze wel een heel geslaagde keuze kan worden.

Wat kan je van mij verwachten? 
Ik hou van een positieve instelling en ben dan ook altijd op zoek naar de positieve kanten van iemand. Op die manier kun je breder op zoek naar een geschikte match. Ik kijk dan ook graag samen met jou waar mogelijkheden liggen.

Waarom werk ik bij Dag1?
Al vóór mijn eerste werkdag werd ik met open armen ontvangen. Dat is alleen maar gegroeid. Ik ben echt in een warm bad terecht gekomen bij een team waar je jezelf mag zijn. Hard werken biedt kansen voor gezelligheid, dat is bij Dag1 een mooie balans.


MIJN GEGEVENS

Mariska Slappendel
Recruitment Consultant
mariska.slappendel@dag1.nl
06 25 07 60 66

Ik ben