Hi, wat leuk dat je een mijn visitekaartje bezoekt! Mijn naam is Marissa Taribuka, Recruiter bij Dag1. Vóór Dag1 heb ik met veel plezier gewerkt in de detailhandel als Manager. Na 6 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam Dag1 op mijn pad. Inmiddels werk ik met veel plezier als Recruiter en vind ik het fijn om, net als in de detailhandel, in contact te staan met mensen en iets voor hen te kunnen betekenen. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd creatief bezig met mijn eigen webshop. Het bedenken en ontwerpen van de leukste combinaties, is iets wat ik met veel plezier doe.
Wat is mijn talent?
Door middel van mijn enthousiasme zie ik overal een uitdaging in. Wat die uitdaging is in mijn werk? Jou aan een nieuwe en fijne baan helpen!

Wat kan je van mij verwachten?
Tijdens ons gesprek vind ik het belangrijk om te kijken naar de persoon achter het CV. Wat vind jij écht belangrijk? Ik ben gedreven en positief ingesteld. Hierdoor zal ik doorgaan totdat ik de juiste baan voor je heb gevonden.

Waarom werk ik bij Dag1?
Na 6 jaar in de detailhandel vond ik het best spannend om een nieuwe weg in te slaan. De overtuiging van Dag1, werken met plezier, heeft ervoor gezorgd dat dit helemaal niet spannend was. Inmiddels werk ik met veel plezier bij Dag1 en krijg ik alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen, iets wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast werk ik samen met fijne collega’s, die elke dag tot een feestje maken!

Ik ben