Hoi, ik ben Marjon, de op één na oudste binnen Dag1. Haha. Romy en ik zijn de echte oudere jongeren hier (lees 50plus). Sinds maart 2017 werk ik in de functie van senior (daar heb je ’t al) recruiter. Na wat omzwervingen in de wijnwereld/horeca ben ik in 1995 in de uitzendbranche gaan werken. Gestart bij Content dat later tot Unique omgedoopt werd. Ruim 20 jaar ervaring dus. Ik houd van hard werken en gezelligheid en vergeet nogal eens de tijd. Sporten doe ik graag om fit te blijven en om mijn collega’s bij te kunnen blijven houden 🙂
Wat is mijn talent?
Oei, das best lastig, ik heb het liever over de talenten van anderen. Omdat ik al een tijdje meedraai in deze branche is het dan wellicht mijn doorzettingsvermogen? Ik geef niet snel op! Ik kan goed luisteren en heb veel plezier in het onderhouden van klantrelaties en het maken van een echte connectie met mijn kandidaten.

Wat kan je van mij verwachten?
Gedrevenheid om van elk nieuw project een succes te maken, enthousiasme om met kandidaten in gesprek te gaan, zorgvuldigheid om de zaken grondig aan te pakken… én het liefst in een keer goed te doen. Dit alles om de juiste match te maken, want ik wil natuurlijk wel resultaat zien.

Waarom werk ik bij Dag1?
Omdat het een hele leuke club mensen is! Een beetje gek, dat ook. Je moet niet raar staan te kijken als je een van onze directeuren in een Buzz Lightyear pak aantreft. Van BBQ tot zeilweekend, onze hond Pim die gezellig rondloopt op kantoor en met iedereen vriendjes maakt, karaoke tijdens een Halloween kwartaalbijeenkomst, er kan hier veel! We werken hard met elkaar in een positieve sfeer. We ondersteunen elkaar, staan open voor elkaars ideeën, geven feedback, coachen en zijn goed in het vieren van onze successen! Ik vind het enorm leuk om mee te bouwen aan deze organisatie!

Maartje Daamen: “Elk jaar wint 1 persoon bij Dag1 de  titel: “TALENT van het jaar”. Over het jaar 2017 is dat geworden….. Marjon Derks-Kolsteeg! Marjon niet alleen ik maar heel Dag1 is blij dat je in 2017 de stap naar Dag1 hebt gemaakt. Door je natuurlijke recruitment en relatie talent ben je een groot voorbeeld! Op nog vele jaren!”

MIJN GEGEVENS

Marjon Derks
Senior Recruitment Consultant
marjon.derks@dag1.nl
06 46 62 24 05

Ik ben