Hi! Ik ben Marloes van Nieuwenhuijzen, Senior Recruiter. Binnen Dag1 sta ik bekend als verbindende factor, omdat ik het belangrijk vind om naast hard werken ook oog te hebben voor mijn collega’s. Ik denk dat dit te wijten is aan mijn Brabantse roots, want een goed gesprek en gezelligheid (liefst met een hapje en drankje ) staan bij mij voorop. Mijn interesses zijn breed – ik kan genieten van een goed boek met een dekentje op de bank of het koken van een nieuw recept, maar haal ook mijn energie uit heen en weer rennen op het voetbalveld. Daarnaast heb ik een passie voor attractieparken en Disney, waar je naar mijn mening nooit te oud voor bent!
Wat is mijn talent?
Mijn talent kun je vinden in het containerbegrip ‘sociaal’, maar dat vind ik niet helemaal de lading dekken. Ik ben oprecht geïnteresseerd in iedereen die ik tegen kom en ben altijd nieuwsgierig naar de keuzes die iemand gemaakt heeft en wat iemand maakt tot wat hij of zij is. Ik probeer me in te leven in jouw situatie en je aan de hand daarvan verder te helpen. Als Recruiter sta ik daarnaast voor kwaliteit. Dit betekent voor mij niet alleen goede en duidelijke teksten schrijven, maar ook het maken van een match tussen kandidaat en klant. Iemand is meer dan een CV en een bedrijf is meer dan het product of de dienst die zij leveren.

Wat kan je van mij verwachten? 
Met mijn open persoonlijkheid en oprechte interesse ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Ik vind het belangrijk om open te communiceren, door te vragen en kritisch te durven zijn. Alleen dan kun je elkaar écht leren kennen. Verwacht bij mij dus geen standaard gesprek, maar wel een omgeving waarin je gewoon jezelf kan en mag zijn.

Waarom werk ik bij Dag1?
Ik werk inmiddels alweer een tijd bij Dag1 en dat is niet zonder reden. Onze filosofie is dat iedereen moet kunnen werken met plezier en dat doe ik zeker! Als Recruiter kreeg ik vanaf dag één het vertrouwen en de vrijheid om mijn eigen keuzes te maken en kreeg ik veel verantwoordelijkheid. Ik heb het gevoel dat ik volledig mezelf kan zijn en op die manier ook de persoonlijke relatie met zowel kandidaten als klanten op kan bouwen. Ook merk ik dat ik iedere dag weer iets nieuws leer en continu mezelf kan blijven ontwikkelen.

MIJN GEGEVENS

Marloes van Nieuwenhuijzen
Recruiter
marloes.vannieuwenhuijzen@dag1.nl
06 11 42 85 12

Ik ben