Wat is mijn talent?
Door mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse in wat jou beweegt en/of verder helpt, ben ik een onbevooroordeelde gesprekspartner. Vanuit deze objectieve rol geef ik jou ruimte om te vertellen, om vervolgens samen ook de kritische vraag te bespreken. Op deze manier ben ik in staat jou nieuwe inzichten te bieden en je te adviseren, met jou als middelpunt.

Wat kan je van mij verwachten?
Als mens ben ik pragmatisch en kritisch, dit mag je ook van mij verwachten in onze samenwerking, want zo komen we tot het beste resultaat. Ik haal in een samenwerking graag het beste in elkaar naar boven en vind het geven én ontvangen van feedback daarin een waardevol middel. Van mij mag je dan ook een eerlijke en open communicatie verwachten, zodat je altijd weet waar je aan toe bent!

Waarom werk ik bij Dag1?
Ik werk bij Dag1 omdat ik mijzelf vind in de mensgerichte, soms eigenwijze en altijd oprechte manier van werken. Bij Dag1 word je uitgedaagd om uit je comfort zone te stappen en vanuit je talent(en) mee te ontwikkelen met de organisatie. Hier investeert Dag1 continu tijd en middelen in, waar ik enorm trots op ben.

MIJN GEGEVENS

Martijn de Gans
Teamleider
martijn.degans@dag1.nl
06 52 72 32 15

Ik ben