Hoi, mijn naam is Martijn Middel en werk sinds begin 2021 bij Dag1. Na jaren saleservaring in de telecom werk ik nu sinds enkele jaren (als accountmanager) in de recruitmentbranche. Ik woon met mijn vriendin, kinderen en 2 honden in Nieuwegein. In mijn vrije tijd kom ik graag in het bos, daar kom ik tot rust en krijg ik nieuwe energie. Is het niet met de honden uitlaten, dan wel (waar toegestaan) om boven een vuurtje een maaltijd te bereiden. Ook probeer ik elk jaar naar Scandinavië te gaan voor een weekje wandelen en primitief kamperen. Lekker back to basic.
Wat is mijn talent?
Verdiepen, kennis opdoen en nieuwe informatie snel tot mij eigenen, maar vooral verdiepen in mijn klanten. Hoe meer kennis ik heb van een organisatie en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is, hoe beter ik zorg kan dragen voor een zo aansluitend mogelijke oplossing.

Wat kan je van mij verwachten?
Dat ik niet alles klakkeloos aan neem maar dat ik ook doorvraag ‘waarom’… Waarom worden de dingen gedaan zoals ze nu gaan. Waarom ben je hiernaar op zoek? Hoe belangrijk is dat ene en waarom? Wat zit erachter? Kan het ook anders? Op die manier wil ik samen met mijn klant werken naar de beste oplossing, ook wanneer blijkt dat we daarvoor buiten de gebaande paden moeten gaan.

Waarom werk ik bij Dag1?
Ik werk bij Dag1 vanwege het persoonlijke. Hier zijn we echt 1 team met 1 taak. Dat persoonlijke zie je in de benadering tussen collega’s onderling, maar zeker ook in de benadering naar kandidaten en opdrachtgevers. Dag1 neemt de tijd om te onderzoeken wat echt belangrijk is, maar ook waar je blij van wordt. Op die manier maken we op verschillende vlakken de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Dat stukje extra is onze toegevoegde waarde en maakt dat ook ik met plezier naar mijn werk ga!

MIJN GEGEVENS

Martijn Middel
Senior Accountmanager
martijn.middel@dag1.nl
06 21 99 95 10

Ik ben