Hoi ik ben Maud, 26 jaar en sinds begin 2017 werkzaam bij Dag1. Na mijn studie werd ik getipt door een vriendin over een functie als recruiter bij Dag1. Een nieuwe vestiging in Breda, lijkt je dat niet leuk? Dus ik dacht; laat ik eens bellen. En wat een goede keuze. Binnenkomen als broekie, net uit de schoolbanken, dat is best spannend. Maar onderdeel zijn van een startende vestiging, daar leer je kei veel van in korte tijd. En dat is ook wat ik nog steeds doe bij Dag1.
Wat is mijn talent?
Wat ik leuk vind om te doen is schrijven. Nadenken over de juiste woorden, gericht op de juiste doelgroep. Dit kan ik gebruiken voor het schrijven van vacatureteksten en profielen. Daarnaast houd ik ervan een band op te bouwen met kandidaten en contactpersonen. Ik vind het leuk om mee te denken, mens en organisaties verder te helpen, ook buiten de vacatures om.

Wat kan je van mij verwachten?
Flexibiliteit. Ik vind het niet erg om na werktijd nog even te bellen of een gesprek aan te gaan. Als dit de samenwerking en snelheid bevordert, eet ik toch gewoon wat later! Daarnaast waarborg ik mijn kwaliteit, door tijd te investeren in inhoudelijke gesprekken.

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 is voor mij een combinatie van leuke collega’s, vrijheid en vertrouwen. Dat is precies wat werken met plezier voor mij betekent. Bij Dag1 gaat keihard werken en plezier goed samen. De vrijheid om tijd en plaats onafhankelijk te werken, werkt voor mij heel goed. Je laptop openklappen terwijl je lekker in je huispak op de bank zit is niet verkeerd. En ik blijf leren, iets wat ik ook belangrijk vind. Vakinhoudelijk, maar ook over mezelf. Niet altijd leuk, om over jezelf na te denken, maar je wordt er beter van in je werk en als persoon. Zo blijf ik fysiek misschien wel klein, maar groei ik elke dag bij Dag1.

MIJN GEGEVENS

Maud Rollé
Recruiter
maud.rolle@dag1.nl
06 15 50 07 72

Ik ben