Ik ben Menno Kostelijk en ik heb een passie voor talent. Het herkennen, ontwikkelen en selecteren hiervan houdt mij dagelijks bezig. Zo zoek ik doordeweeks talent voor Dag 1 en in het weekend ga ik de velden langs om voetballers te beoordelen. Ik heb het zoeken van talent met mijn passie, voetbal, kunnen combineren! Een sport waar presteren met het team centraal staat. Verder vind ik het leuk om nieuwe talen te leren en liedjes te spelen op mijn gitaar. Dat laatste gaat mij nog niet zo heel goed af, maar de aanhouder wint!
Wat is mijn talent?
Naast het zoeken van talent heb ik zelf natuurlijk ook nog talenten. Ik zie overal kansen in en ga door waar anderen opgeven. Zo ben ik onder andere aan mijn stage in Spanje gekomen. En dit was de beste tijd uit mijn leven.

Wat kan je van mij verwachten?
Als ik iets doe wil ik het goed doen, maar wel op een leuke manier. Positief zijn en een goede sfeer zijn voor mij erg belangrijk. Daarom wil ik met de kandidaten op hetzelfde level zien te komen, waardoor ikzelf ook meer terug krijg. Op deze manier kan ik de juiste match maken.

Waarom werk ik bij Dag1?
Omdat Dag1 staat voor presteren met plezier. De werksfeer is goed, maar er wordt wel hard gewerkt om de doelen te behalen. Dit sluit erg goed bij mij aan en daardoor ben ik hier op mijn plek. Daarnaast heb ik Sportkunde gestudeerd in de richting van Talent. Dit sluit erg goed aan bij de functie van Recruiter!

MIJN GEGEVENS

Menno Kostelijk
Recruiter
menno.kostelijk@dag1.nl
06 52 87 53 67

Ik ben