Hallo daar! Ik ben Nadine Laskey, ik ben 28 jaar en woonachtig in een dorp in Brabant; Rijen. Met een Bachelor Human Resource Management en een Minor Arbeidsrecht in mijn pocket ben ik nu werkzaam in de wondere wereld van Recruitment. Ik vind het belangrijk dat ieder mens werkgeluk ervaart en graag speel ik hier een rol in. De juiste match vinden tussen werkgever en werknemer maakt mij erg blij!

Naast mijn werk heb ik een aantal dingen waar ik gelukkig van word. Zo hou ik van een goed glas wijn, het liefst in het zonnetje op een van de terrassen in Breda. Ik ben gek op lekker eten en vind het heerlijk om uitgebreid te koken, maar voor een Big Mac mag je me ’s nachts ook wakker maken. Tot slot word ik blij van winkelen, de vraag “heb ik dit echt nodig?” verdring ik vaak, wat resulteert in uitpuilende kleding,- en schoenenkasten.

Wat is mijn talent?
Ik ben een echte netwerker! Ik kom makkelijk in contact met mensen en heb hier ook plezier in. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij en dat zij zich vrij voelen om eerlijk en open te zijn in de communicatie. Ik heb een optimistische instelling en ik denk vaak in kansen en mogelijkheden!

Wat kan je van mij verwachten?
Ik ben eerlijk en direct, je weet gelijk waar je aan toe bent. Afspraken nakomen is voor mij een belangrijke pijler – als ik zeg dat ik je bel, dan doe ik dat ook. Verwacht af en toe ook wat flauwe humor, hier kan ik helaas niets aan doen, dit heb ik te danken aan mijn Britse genen!

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 is een fris bedrijf die het nét even iets anders doet. Door de diversiteit aan vacatures kom je in contact met veel verschillende mensen uit diverse sectoren. Dit zorgt ervoor dat iedere dag weer anders is. De betrokkenheid binnen Dag1 is hoog, dit geldt zowel voor collega’s onderling, naar klanten toe en uiteraard naar de kandidaten. Bij Dag1 kijken we verder dan je CV en nemen we graag de tijd voor jou, om jou als persoon beter te leren kennen. De gezellige sfeer, flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid maken dat ik écht met plezier werk!

MIJN GEGEVENS

Nadine Laskey
Recruiter
nadine.laskey@dag1.nl
06 11 15 72 21

Ik ben