Mijn naam is Noortje Hendrikx, leuk dat je mijn profiel leest! Nog leuker is het als ik jou ook beter leer kennen! Dat is ook precies wat mij drijft. Contact met mensen. Privé houdt dit in dat ik veel tijd steek in mijn zoon, familie en vrienden. Het liefst in combinatie met lekker eten en drinken (lees wijn). Zakelijk haal ik veel plezier uit het onderhouden en uitbouwen van contacten met klanten en relaties. Een prettige samenwerking staat bij mij voorop en ik zal altijd kijken hoe ik en Dag1 het beste waarde kunnen toevoegen.
Wat is mijn talent?
Kansen zien en grijpen en anderen hierbij helpen. Verbinding leggen tussen mensen en mensen blijven uitdagen. Mensen laten doen waar ze goed in zijn, ook al is dat niet altijd hun functie of rol.

Wat kan je van mij verwachten?
Interesse, daadkracht, humor en verbinding. Ik geloof in het belang van (werk)plezier en het continu verbeteren als belangrijke pijlers voor succes.

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 en ik; een directe klik. Kwaliteit, snelheid, pragmatisch, afspraak is afspraak, transparant en ambitieus. Een bedrijf in beweging met als doel beter te worden en nog meer toegevoegde waarde te leveren aan de klant maar ook aan het team.

MIJN GEGEVENS

Noortje Hendrikx
Directeur
noortje.hendrikx@dag1.nl
06 43 87 51 83

Ik ben