Ik ben Ronald. Mijn rol als Recruitment Consultant bij Dag1 vervul ik met veel plezier. Mijn eerste recruitmentervaring heb ik opgedaan bij Typ in Den Haag, daar is de passie voor dit mooie vak ontstaan. Daarvoor heb ik altijd in de horeca gewerkt, voornamelijk in hotels. Het spreken van sollicitanten is dan ook niets nieuws, één van de taken van een horecamanager is het op peil houden van het team. In mijn vrije tijd houd ik mij met van alles bezig, kan je het hobby’s noemen? Eerder bezigheden. Op maandag- en vrijdagavond speel ik volleybal, in ons team draait het vooral ook om de gezelligheid. Gezelligheid is sowieso wel een thema. Ik kook heel graag en daar hoort uiteraard een tafel vol vrienden of familie bij. Verder maak ik tegenwoordig graag een wandeling in de duinen, één van de voordelen van het wonen in de prachtige stad Den Haag.
Wat is mijn talent?
De verbinder zijn tussen de klant en de kandidaat. Achter een vacature tekst schuilt altijd een extra vraag en een kandidaat is meer dan een CV. Door het stellen van de juiste vragen kom je hier in beide gevallen achter en ben ik in staat om de juiste match te maken.

Wat kan je van mij verwachten?
Ik zoek graag door naar de kandidaat die écht past. Als ik zeker weet dat er een match is, dan zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de beiden partijen tot elkaar komen en voor elkaar kiezen. Ook nadat de klant en de kandidaat definitief voor elkaar hebben gekozen, blijf ik met beiden partijen in contact. Het geeft toch altijd een gevoel van trots om te horen dat ook drie jaar later beiden partijen nog steeds gelukkig zijn met een match die ik gemaakt heb.

Waarom werk ik bij Dag1?
Het verlenen van uitstekende service en het daarbij overtreffen van de verwachtingen is iets wat ik vanuit mijn horeca achtergrond heb meegenomen bij de vertaalslag naar recruitment. Het leveren van kwaliteit en op zoek gaan naar het beste voor de klant en de kandidaat, dat klinkt logisch en dat is het ook. Om af te sluiten met een metafoor, we schieten hier met scherp, niet met hagel op alles dat beweegt.

MIJN GEGEVENS

Ronald Beunk
Recruitment Consultant
ronald.beunk@dag1.nl
06 27 05 12 05

Ik ben