Hoi, ik ben Roos en ik ondersteun Babs en Sabrine in de Backoffice. Ik ben bij Dag1 begonnen als leerling Management Assistent en nu vervul ik met veel plezier de functie van Office Assistent. Ik kom oorspronkelijk uit de horecasector. Ik heb eerst een koksopleiding gedaan en daarna een bakkersopleiding. Ik heb veel geleerd van deze opleidingen, wat ik ook kan toepassen in mijn werk als Office Assistent. Ik hou nog steeds veel van koken en bakken en doe het nog regelmatig thuis. Ik ben een echte film en serie liefhebber, van Harry Potter tot Marvel, van Disney tot Netflix of andere films en series heb ik wel meerdere keren gekeken of gelezen. Ik doe ook aan sport, ik speel tennis en ik hou erg van skiën. Ik ga iedere winter met mijn familie naar een klein dorpje in Oostenrijk waar we met z’n alle gaan skiën en Kerst vieren.
Wat is mijn talent?
Je eigen talenten benoemen blijft lastig, mijn ouders zouden zeggen dat ik een harde werker ben, een goeie luisteraar en iemand die doelgericht kan werken. Ik heb vanuit mijn achtergrond in de horeca geleerd onder stress te werken, balletjes hoog te houden, tijdsplanningen te maken en geordend te werken en dat kan ik ook toepassen op mijn werk als Office Assistent.

Wat kan je van mij verwachten?
Je kan verwachten dat wanneer je naar Dag1 belt je mij aan de lijn krijgt. Een vriendelijke stem zal je begroeten en je verder helpen. Zoek je iemand van de recruiters? Vragen over Dag1? Ik zal je helpen met je vragen en doorverbinden met de juiste persoon.

Waarom werk ik bij Dag1?
Ik heb bij Dag1 gesolliciteerd toen ik net was begonnen met de opleiding voor Management Assistent, helaas hadden ze toen geen plek, een tijdje later toen ik weer opzoek was naar een leerplek zag ik dat ze een plekje hadden en ik dacht… Dit is mijn kans! Ik heb gesolliciteerd bij een enthousiast bedrijf vol met jonge en gezellige mensen die werken om hetzelfde doel te bereiken. Dag1 geeft mij als nieuwkomer in de branche de tijd en de ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Ik geniet van elke nieuwe dag die ik hier mag werken, elke dag is anders en ik leer steeds meer.

MIJN GEGEVENS

Roos de With
Office Assistent
roos.dewith@dag1.nl
06 11 15 72 21

Ik ben