Hi! Mijn naam is Sabrine. Ik ben Financieel Medewerker bij Dag1. Samen met mijn lieve collega Babs en de stagiaires vorm ik de backoffice van Dag1. Ik ben 2,5 jaar geleden begonnen bij Dag1 als stagiaire Junior Accountmanager. Deze opleiding bleek in de praktijk totaal niet bij mij te passen. Bij Dag1 ben ik erachter gekomen wat ik echt leuk vind, namelijk in Excel bestanden en cijfers duiken! Buiten het werk om hou ik van films, gezelschapsspellen en gezelligheid met familie en vrienden! Oja, ik hou ook heel veel van mijn AD (Algemeen Dagblad) app, volgens de schermtijd op mijn telefoon open ik deze AD app dagelijks 10 á 11 keer… Ik hou er dus van om up to date te blijven!
Wat is mijn talent?
Talent, talent, talent. Hmmm… Jep! Ik heb best wel een verantwoordelijkheidsgevoel én vind het heel erg om mensen teleur te stellen. Ik zal dan ook alles doen wat in mijn macht ligt om dat niet te laten gebeuren!

Wat kan je van mij verwachten?
Ben je vergeten je uren in te vullen of is je werkbrief nog niet goedgekeurd, reken er maar op dat je een herinnering van mij in je mailbox krijgt. Klopt er iets niet aan je reiskosten, aantal gewerkte uren of facturen? Heb je vragen over je loonstrook, salaris of verlofuren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik luister goed naar je, zoek het tot op de puntjes uit en probeer alles zo snel mogelijk op te lossen!

Waarom werk ik bij Dag1?
Van jongs af aan heb ik altijd gezegd: “Ik wil niet op kantoor werken, saai de hele dag achter een computer zitten. Niet mijn ding!”. Vandaar ook mijn keuze voor de opleiding Junior Accountmanagement, dan ben je veel buiten de deur en meer “bezig”! Totdat ik 2,5 jaar geleden als stagiaire bij Dag1 begon en mijn blik op de kantoorwereld vanaf dat moment totaal veranderde. Een draai van 180 graden. Eerst als stagiaire, vervolgens hield ik mij bezig met facilitaire taken en werd ik stagebegeleidster. Sinds april 2017 ben ik mezelf steeds meer bezig gaan houden met financiële taken (waar écht mijn passie ligt). Dit doe ik nu al 1,5 jaar, naast het begeleiden van stagiaires, met heel veel plezier! Het belangrijkste voor mij is dat ik niet in een sleur beland. Iedere dag hetzelfde liedje… Dat is bij Dag1 absoluut niet het geval. Alle gezellige en leuke collega’s zorgen ervoor dat geen één dag hetzelfde is. Daarnaast krijg je bij Dag1 de ruimte om jezelf te ontwikkelen, niet alleen op professioneel maar ook op persoonlijk vlak!

MIJN GEGEVENS

Sabrine Hatimi
Financieel Medewerker
sabrine.hatimi@dag1.nl
06 46 60 70 69

Ik ben