Ik ben Sarah, coach en trainer bij Dag1. Moeder van 2 jongens (2 & 5 jaar) en woon samen met Branko in Hilversum. Ik word blij van: borrelen met wijn en hapjes, een (goede) serie kijken en mijn vrijwilligerswerk. Ik sport 1-2x per week, hier word ik blij van als eenmaal ben geweest… een echte hobby zou ik het niet willen noemen.

Mijn loopbaan is begonnen in de uitzendbranche. Na wat avonturen in het buitenland ben ik begonnen bij Unique. Hier heb ik een aantal stappen gemaakt o.a. in sales en als vestigingsmanager, hier ontdekte ik waar ik blij van word: het ontwikkelen van mensen. Later heb ik de overstap gemaakt naar Start People waar ik als Unitmanager een groter team kon aansturen, een opleidingsvestiging heb opgezet en dus nog meer mensen kon begeleiden in hun ontwikkeling. Ook kreeg ik de ruimte om andere Unitmanagers te coachen in hun rol. Zo heb ik mijn talent steeds meer ontdekt en toen bedacht ik me, hoe mooi het zou zijn als ik dit dagelijks kan doen: “het ontwikkelen van mensen”. Bij Dag1 kan ik dit elke dag doen, ik lever een bijdrage aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit kan zijn in de vorm van training, een coaching gesprek of door feedback te geven.

Wat is mijn talent?
Door mijn sensitiviteit en toegankelijkheid kan ik mensen snel aanvoelen en verbinden. Ik stel je vragen die je aan het denken zetten, hierdoor lever ik een bijdrage aan  je ontwikkeling.

Wat kan je van mij verwachten?
Ik geef je feedback om je verder te brengen in persoonlijke groei. Ik geef je handvaten om het beste in je naar boven te halen door mijn praktische trainingen. En hou een spiegel voor wanneer je dit nodig hebt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we tijdens al deze “serieuze” zaken ook genoeg kunnen lachen, dus je kan zeker rekenen op mijn gevoel voor humor.

Waarom werk ik bij Dag1?
Ik vind het leuk om elke dag iets te kunnen bijdragen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van de collega’s en Dag1. Ik heb de ruimte om mee te denken, ideeën uit te werken om zo mijn eigen pad te kiezen, daar word ik gelukkig van!

MIJN GEGEVENS

Sarah van den Born
Coach
sarah.vandenborn@dag1.nl
06 54 99 73 98

Ik ben