Ik ben Semara van Rooijen. Jong, assertief en bevlogen is hoe mijn omgeving mij omschrijft. Naast het lekker kokkerellen voor vrienden, familie maar ook voor mezelf, is er nog iets waar ik heel blij van word. Namelijk salsadansen, waar ik leer om de kleinste signalen op te pikken en hier adequaat op te reageren. Dit pas ik toe in mijn werk, waar ik elke dag net zoveel plezier uithaal!
Wat is mijn talent?
Ik durf risico’s te nemen en out of the box te denken. Dit zorgt ervoor dat ik je weet te verassen en op ideeën kan brengen waar je nog niet over na hebt gedacht. Op deze manier voeg ik graag waarde toe aan onze samenwerking!

Wat kan je van mij verwachten? 
Iemand die niet veel woorden nodig heeft om je te begrijpen. Eerlijk, directheid en vertrouwen zijn voor mij de kernwoorden die een samenwerking succesvol maken. Wat kan ik van jou verwachten?

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 brengt mij naast plezier, leuke collega’s ook uitdaging, zowel op werkgerelateerd gebied als persoonlijk. Door geen kaders te hebben wordt creativiteit en initiatief tonen gewaardeerd en aangemoedigd. In mijn geval, iemand die geen beren op de weg ziet en impulsief is van nature, daardoor behaal je grote successen maar kan jezelf soms ook tegenkomen, waar je weer van leert!

MIJN GEGEVENS

Semara van Rooijen
Recruiter
semara.vanrooijen@dag1.nl
06 11 39 88 11

Ik ben