Toen de 30 steeds dichterbij kwam, ging ik steeds meer nadenken over wat ik nu wilde met mijn loopbaan. Ik heb bij een grote Nederlandse bank gewerkt, deed een korte uitstap naar de zorg en werkte als projectmanager bij een marktonderzoeksbureau, en nu zit ik op mijn plek als recruiter bij Dag1! Zoals je ziet, werkte ik altijd in een dienstverlenende functie waarin ik graag werkte met mensen. En wat mij juist in deze baan zo gelukkig maakt? De kandidaten! Niets zo variabel en uitdagend als een mens. Iedereen wil wat anders en brengt z’n eigen verhaal mee. Het ene moment kan ik bijvoorbeeld praten met een technisch directeur, een uur later is dat een startende accountmanager. Ik vind het de grootste uitdaging om met beiden een oprechte connectie te maken.

Als hobby heb ik het verzamelen van planten in mijn woonkamer. Ik vind het leuk om voor elke groene vriend erachter te komen wat voor verzorging hij nodig heeft. Sommige planten hebben meer water of zon nodig, voor sommige hoeft dat allemaal niet zo. Ik zie een overeenkomst met de kandidaten die ik spreek voor mijn werk.

Humor is voor mij een belangrijke waarde in het leven. Lachen vind ik heel belangrijk. Je kunt me dan ook regelmatig een slechte woordgrap horen maken (die meestal alleen ik hilarisch vind).

Wat is mijn talent?
Mijn talent is het maken van een passende, persoonlijke connectie met iedereen die ik spreek. Ik vind het kunnen tonen van je kwetsbaarheid een groot goed. Als ik weet wie je bent en wat je drijft, kan ik je beter helpen met het vinden van een baan. Verder ben ik taaltechnisch sterk op papier. Stuur me gerust eens je cv of motivatiebrief voor feedback. Ik help je graag!

Wat kan je van mij verwachten?
Je kunt van mij verwachten dat ik niet alleen naar je ervaring op papier kijk, maar ook wil kijken naar wie jij bent.

Waarom werk ik bij Dag1?
Voor mij is werken niet alleen je geld verdienen, het is ook je ontwikkelen, je nuttig voelen, het opdoen van sociale contacten en het doen waar je plezier in hebt. Je zit er tenslotte een groot gedeelte van de week. Het is dan ook belangrijk dat je er op je plek zit. Dag1 begrijpt dit als geen ander.

Daarbij heb ik mij in de opleiding tot maatschappelijk werker, vooral gefocust op arbeidsparticipatie. Zo studeerde ik af op hoe men statushouders beter konden begeleiden in de aanloop naar het vinden van werk of opleiding en volgde ik de meer zakelijke, juridische minors.

We kijken niet alleen naar je cv en de banen die je hebt gehad, maar we kijken ook naar wie jij als mens bent. Het is niet voor niets dat we altijd iedereen persoonlijk willen ontmoeten. Alleen zo kunnen we zien of je zou passen bij het bedrijf dat we voor ogen hebben.

MIJN GEGEVENS

Shanna Jongman
Recruiter
shanna.jongman@dag1.nl
06 52 87 53 67

Ik ben