Ola! Ik ben Shireen, 30 jaar én moeder van het leukste jongetje (oké, dat zegt iedere moeder :D). In 2011 heb ik mijn HBO-diploma behaald. Na mijn zoektocht heb ik de baan gevonden die echt bij mij past, Recruiter bij Dag1. Naast mijn super leuke baan ga ik graag sporten, fitness en boksen. Dit geeft mij positieve energie en daar kan ik mijn ei in kwijt na een drukke werkdag. Ik vind het motiverend om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn ambitie’s na te jagen. Ook vind ik het interessant om te weten waarom iemand bepaalde stappen onderneemt en in iedereen het “goud” te zien.
Wat is mijn talent?
Ik ben organisatorisch en planmatig sterk. Dat komt goed van pas tijdens mijn werk. Iemand een kans geven die het bij een ander niet snel zal krijgen, daar word ik blij van.

Wat kan je van mij verwachten?
Tijdens een kennismakingsgesprek mag je te allen tijde open en eerlijk zijn. Dit vind ik belangrijk om je goed te leren kennen en dit zal ik uiteraard ook teruggeven. Van mij kan je een goede communicatie verwachten en iemand die je zal steunen tijdens het sollicitatieproces.

Waarom werk ik bij Dag1?
Dag1 is een hechte en betrokken organisatie. Zij kijken verder dan een cv. Het belangrijkste is dat iedereen werkt met plezier!

Ik ben