Voor mij is het belangrijk om alles uit het leven te halen wat erin zit. Doen wat je leuk vindt is daar een belangrijk onderdeel van. In mijn vrije tijd ben ik vaak in het buitenland te vinden. Culturele stedentrips, verre reizen en campertochten zijn bezigheden waar ik energie van krijg.  Zelfontwikkeling en doorzettingsvermogen zijn punten die ik belangrijk vind. In mijn loopbaan ben ik als filiaalmanager verantwoordelijk geweest voor het talent, de persoonlijke coaching en het succes van medewerkers. Daarnaast heb ik nog rollen vervuld als accountmanager.
Wat is mijn talent?
Uitdaging en ontwikkeling zijn begrippen die mij motiveren. Door mijn ervaring in verschillende branches weet ik voor elke uitdaging een gerichte aanpak te realiseren. Behoeftes en talenten achterhalen zijn punten waar ik goed in ben. Ik denk graag mee in oplossingen en probeer alle kansen te benutten die er zijn.

Wat kan je van mij verwachten?
Ik krijg energie van positieve, transparante mensen! Met transparantie en eerlijkheid schop je het bij mij het verst. Ik probeer te achterhalen wie jij echt bent en wat jij echt wilt. Ik ben van mening dat iedereen een kans verdient en succesvol kan zijn. Samen gaan wij op zoek naar jouw talenten om ervoor te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat en succesvol kan zijn!

Waarom werk ik bij Dag1?
Bij mijn eerste gesprek heb ik de benadering en het contact als zeer prettig ervaren! Ik was op zoek naar een commerciële functie waarbij de mens centraal staat. Ik krijg veel energie van het contact met bedrijven en het persoonlijke contact met kandidaten! Dag1 zit vol met kansen, uitdaging en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.

MIJN GEGEVENS

Sjoerd Pekelharing
Recruiter
sjoerd.pekelharing@dag1.nl
06 43 16 97 93

Ik ben