Groei, dat is waardoor ik enthousiast word. Als ik groei als professional, groeit immers het team en het bedrijf ook! Door hard te werken, onderzoek, analyses en optimalisering van processen kan de juiste aanvliegroute worden bepaald. Visie omzetten in een strategie met als doel de gezamenlijke ambitie realiseren. Op het privévlak ben ik ook zeer gedreven, zowel op het gebied van (team)sporten zoals voetbal, hockey en golf, als het initiatief in uitjes en vakanties. De kansen pakken om er iets moois van te maken.
Wat is mijn talent?
Lui zijn. Klinkt enorm raar natuurlijk, maar ik ben altijd op zoek naar manieren op iets sneller, mooier, lekkerder of beter voor elkaar te krijgen. Hetzelfde gedaan krijgen in minder tijd zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarmee bedoel ik dan ook kwaliteit op het gebied van werk, maar ook zeker privé!

Wat kan je van mij verwachten?
Open en direct. Je ziet altijd aan mij hoe ik mij voel of wat ik ergens van vind. Als partner op het gebied van recruitment ben ik ook loyaal en zal ik altijd de vraag achter de vraag stellen. Nooit de gebaande paden, maar altijd uitdagen tot anders denken.

Waarom werk ik bij Dag1?
Juist de verfrissende en persoonlijke benadering, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Zowel op het gebied van ontvangst op mijn eerste werkdag als de manier van werken voor en met de klant.

MIJN GEGEVENS

Steven Mogendorff
Commercieel Manager
steven.mogendorff@dag1.nl
06 11 39 88 11

Ik ben