Mijn naam is Yulita. Werken binnen de recruitmentbranche doe ik met veel passie en plezier, inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in het succesvol verbinden van kandidaten en klanten. Mijn favoriete vakantie is de wintersport. Skiën, is vallen en opstaan, doorzetten, balans en jezelf verbeteren, gecombineerd met plezier en enthousiasme. Precies dé manier waarop ik te werk ga binnen Dag1.

Wat kan ik je nog meer over mijzelf vertellen – ik ben inmiddels al 10 jaar getrouwd met een hele fijne man en samen hebben wij een zoon van 6. Ik heb een enorme passie en drive voor mijn werk en om die reden werk ik dan ook 5 dagen, waarbij ik de woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur vrij ben. Ik heb eerder geprobeerd minder te werken, maar dat maakt van mij als persoon een minder plezierig mens. Ik ben altijd druk, onderweg of ergens mee bezig en probeer zo goed als het gaat zowel thuis als op het werk de ballen in de lucht te houden. Daarom hecht ik veel waarde aan de tijd die ik met mijn gezin doorbreng, ik zorg ervoor dat we leuke dingen  met elkaar ondernemen en we gaan geregeld met elkaar een weekend weg of op vakantie.

Wat is mijn talent?
Mijn positieve instelling en enthousiasme zorgen ervoor dat ik altijd mogelijkheden en kansen zie. Kan niet, bestaat niet. Met deze instelling ben ik goed in staat mijn collega’s, maar ook onze kandidaten en klanten aan elkaar te verbinden, te motiveren en te enthousiasmeren.

Wat kan je van mij verwachten?
Een persoonlijke en transparante samenwerking, waarbij ik het belangrijk vind om jou echt te leren kennen en waarbij ik mij niet alleen zal focussen op het zakelijke en commerciële aspect.

Waarom werk ik bij Dag1?
Werken met plezier is ons credo en ook voor mij dé belangrijkste drijfveer en motivatie om mijn werk goed en vol passie te kunnen blijven uitvoeren. Zolang ik mijn werk met plezier kan uitvoeren en ondertussen ook wordt uitgedaagd om mijzelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen, ben ik op mijn best. Binnen Dag1 word ik na 15 jaar ervaring in de recruitmentbranche nog steeds uitgedaagd zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak en kan ik mijn kennis en talenten toevoegen, waardoor ik in staat ben om waarde toe te voegen.

MIJN GEGEVENS

Yulita van den Ham
Recruitment Manager en HR Coördinator
yulita.vandenham@dag1.nl
06 21 99 95 10

Ik ben