Augustus 2020 Noortje nieuwe directeur

Dag1 groeit door met een nieuwe directeur!

Per 3 augustus 2020 heeft Dag1 een nieuw gezicht en verwelkomen Ingrid de Graaf en Maartje Daamen, Noortje Hendrikx als opvolgend algemeen directeur.

Na ruim 8 jaar is er een logisch moment aangebroken om het leiderschap van Dag1 over te dragen. Ingrid en Maartje richtten Dag1 in 2012 op, met de overtuiging dat iedereen kan werken met plezier. Dat toverstokje dragen zij met veel enthousiasme en vertrouwen over aan Noortje Hendrikx.

DAG1 VAN NOORTJE

Noortje Hendrikx stapt op 3 augustus 2020 aan boord en bouwt verder aan de strategie welke Ingrid en Maartje vanaf dag 1 samen hebben bepaald. Noortje heeft na het afronden van haar opleiding diverse HR en commerciële management rollen bekleed. Met 13 jaar ervaring bij Tentoo (onderdeel van Brisker Group), als Head of HR en als Manager HR & Tentoo HR, sluit zij in 2020 het hoofdstuk bij deze organisatie af met bijna twee jaar ervaring als Commercieel Directeur voor diverse dienstverleningen als HR, Payrolling, Uitzenden en ZZP diensten. Als peoplemanager met focus op commercie en HR is Dag1 klaar voor Noortje en Noortje klaar voor Dag1. Haar sterke visie, waarbij getalenteerde en gemotiveerde medewerkers cruciaal zijn in het bereiken van optimale klanttevredenheid en het behalen van (groei)doelstellingen, sluit als een perfecte match aan op de visie van Dag1, waar altijd gewerkt wordt vanuit de kernwaarde plezier maken!

DAG3456

Het begin van Dag1, de eerste dag van een nieuwe baan en een nieuwe toekomst. Het begin van Ingrid en Maartje in 2012 heeft Dag1 in de uitzendbranche op de kaart gezet en de branche op zekere momenten goed opgeschud en in beweging gebracht. Elk einde heeft een nieuw begin. Begin 2020 zijn Ingrid en Maartje op zoek gegaan naar iemand die in hun succesvolle voetsporen kon treden. Maartje wil al vanaf kleins af aan het water op en lange zeiltochten maken, Ingrid wil graag een nieuwe onderneming starten en opbouwen. Twee hele mooie dromen die werkelijkheid gaan worden. De wens en ambitie van Ingrid en Maartje is om Dag1 op dezelfde koers door te laten groeien. Gedurende de jaren heeft Dag1 een goede positie in de markt, enthousiaste en bekwame medewerkers, duurzame zakenrelaties en betrouwbare leveranciers. Met Noortje aan de leiding zien Ingrid en Maartje mooie, nieuwe kansen om de marktpositie van Dag1 landelijk verder uit te bouwen. Noortje neemt de leiding over en Ingrid en Maartje zullen zich geleidelijk terugtrekken, maar blijven betrokken als aandeelhouders bij Dag1.

Dag1 is een recruitmentbureau, gespecialiseerd op het gebied van uitzenden, detacheren, werving en selectie, recruitment proces outsourcing, payroll en HR diensten. Zij is met haar hoofdkantoor gevestigd in Utrecht.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Noortje Hendrikx: 030-7009765.

 
Ik ben